2.5

The Look of Love

En berättelse om den före detta porrkungen, numera fastighetsmiljonären, Paul Raymond.

Originaltitel The Look of Love
Regissör Michael Winterbottom
Manus Matt Greenhalgh
Genre Drama, Komedi, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Steve Coogan, Anna Friel, Imogen Poots, Tamsin Egerton, Stephen Fry, Matt Lucas, Sarah Solemani, David Walliams, Vera Filatova, James Lance, Kieran O'Brien, Peter Wight, Shirley Henderson, Simon Bird
Filmnummer 102008

Redheaded
2019-05-25
Inte dålig. Men se hellre Larry Flynt-skandalernas man från 90-talet. Lite likt, men bättre.
92axha10
2019-02-27
Fick aldrig någon känsla av vem karlen faktiskt var. För stort fokus på dottern och fungerade inte som dramafilm. Se en dokumentär istället
JohanHelenius
2016-08-30
Fin inblick i en förgången epok och en udda bransch. Jag hade ingen aning om den klassas som en komedi /av vem?) och jag såg den som ett vanligt drama. Det var lite väl mycket naket och glorifierat utsvävat partyliv men det fanns en tragisk botten som steg mot ytan i slutet av filmen och gav den djup och mörker. Jag önskar att de hade kunnat dra lite mer i det mörka faktiskt och inte klippt ned det så mycket.
yrkeschaufföre
2015-09-05
Coogan var bra men jag har ingen relation till Paul så det här intresserade mig inte, var först positiv eftersom Fry, Lucas och Walliams står med i rollistan men det var inga stora roller de fått.
Gigi1943
2015-01-05
Var den verklighetsbaserad? JA, DET VAR DEN NOG ÄVEN OM JAG ALDRIG HADE HÖRT TALAS OM PERSONEN I FRÅGA, hm ... trodde jag var allmänbildad ... äsch, den var inget vidare.
Krusty
2015-01-03
Urtråkig.
tandersten
2015-01-02
Tråkig.
joakimfischer
2013-10-15
Inte speciellt rolig för att vara taggad som komedi.. inte så intressant heller.. många vackra damer i lite kläder, men det gör ju ingen film
Cp-arnie
2013-05-29
Väldigt intressant att få se hans tragiska, men stundvis magiska, liv. Coogan gör rollen mycket bra. Filmen är lite i stil med "The People vs. Larry Flynt".