The Longest Ride
Den tidigare framgångsrika tjurridaren Luke försöker göra comeback efter en allvarlig skada. Samtidigt försöker den unga konststudenten Sophia ta sig igenom sin sista tid på college. När deras vägar möts fastnar de snabbt för varandra, men de vet att de borde hålla tillbaka sina känslor då Sophia snart ska flytta till New York för en praktikplats.

Originaltitel | The Longest Ride |
Regissör | George Tillman Jr |
Manus | Craig Bolotin |
Genre | Drama, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda, Jack Huston, Oona Chaplin, Melissa Benoist, Lolita Davidovich, Floyd Herrington, Gloria Reuben, Brett Edwards, Tiago Riani, Hunter Burke, Danny Vinson, Peter Jurasik, Tracey Bonner, Myke Holmes, Amy Parrish |
Den moderna storyn är en usel etta medan den gamla storyn är en tvåa, om något svajjig men den har absolut sina fina stunder som jag på något sätt tycker förtjänar en tvåa. Men den moderna storyn är helt enkelt för usel så det går tyvärr inte.
Väldigt medioker.
Förutsägbart och amerikanskt skräp med värdelöst slut
Gillar Jack Huston, men i övrigt var det bara alldeles, alldeles för ostigt. Nicholas Sparks har verkligen hittat en ostighets-formel som han kör om och om igen.
Väldigt fånigt amerikansk
Mot bättre vetande valde jag att se ännu en film baserad på en Nicholas Sparks-novell. Var för säkerhets skull tvungen att kolla den sista minuten först... Riktigt mysig film och bra skådisar, visste inte att Clints son var så... easy on the eyes... Och Britt har blivit lite av en favorit. Stabil trea.
Att man aldrig lär sig. Varför utsätter man sig för sånt här? Jag är en djupt tragisk människa...
Var helt ok. Lite ostrukturerad så det blev lite dåligt flyt. Dödade stämningen lite då och då.
Meh, kändes för det mesta väldigt stel. Onaturliga dialoger och reaktioner. Meh.
Egentligen alldeles för ojämn. Men Britt Robertson som jag typ älskar i allt hon gör. Och ett par förbaskat fina scener med Alan Alda, gör det ändå till en sevärd kärleksfilm.