2.2

The Little Richard Story

Little Richards liv. Man får följa Little Richard från barndom, genom musikaliska framgångar, när han slutar med musiken för att följa sin kallelse till Gud, till sin comeback 1962.

Originaltitel Little Richard
Regissör Robert Townsend
Manus Bill Kerby, Daniel Taplitz
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Leon, Jenifer Lewis, Carl Lumbly, Tamala Jones, Mel Jackson, Garrett Morris

2016-07-23
Jag har lite blandade känslor kring den här filmen. Å ena sidan är musiken bra och det är kul att man gjort en film om Little Richard, å andra sidan känns det som att man utelämnat väldigt mycket och låtit bli att ta med "olämpliga" saker. Hoppas det kommer en ny och värdigare filmbiografi om en av de bästa rockartisterna någonsin.
pumpan
2007-05-21
Killen som spelar Little Richard är så stört lik Dave Chapelle!!!
Lenrick
2006-05-01
Känns så tråkigt att se denna kultfigur, min kultidol förvandlas till ett stelt och lite smådumt missfoster. Några få scener är ok men det mesta i denna film är ganska tråkigrt. Berättartekniken känns som om den är kopierad direkt från andra filmer och därför blir allt mycket förutsägbart. Little Richard är Kung i alla fall.