Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Lickerish Quartet


Ett dekadent par och deras förvirrade son tittar på en erotisk film i sitt gigantiska, välinredda 1200-talsslott. Sedan går de på tivoli och tycker sig alla känna igen den vackra motorcykelförarinnan som en av de medverkande i den ekivokta filmen. De bjuder hem henne av nyfikenhet... snart börjar dock flickan att ge dom känslor som de inte trodde sig kunna känna.


Originaltitel The Lickerish Quartet
Alternativ titel Erotic Illusion
Regissör Radley Metzger
Manus Radley Metzger, Michael DeForrest
Genre 70-tal, Vuxenfilm, Drama
Skådespelare Silvana Venturelli, Frank Wolff, Erika Remberg, Paolo Turco
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 38
Filmnummer 20789

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


gjoob
2016-07-27
En film jag har svårt att få grepp om. De tar med henne till slottet, de ligger med henne... Och sen? Den tar inte riktigt vägen någonstans och jag begriper mig inte på vad filmen ville säga.
Gordyal
2015-11-04
Sofistikerad babbeldekadens i överklassmiljö tenderar ofta att bli rätt så tråkig, så även här. Jag föredrar definitivt Metzgers The Image som har både nerv och skitighet. (4+/15)
apmannen
2012-09-13
Ovanligt sofistikerad för att vara amerikanskitalienskvästtysk psychotronic exploitation från 70, vissa påstår tom att filmen är genrens I fjol i Marienbad, men ey! så långt ska vi inte gå. Helt OK flum-musik av Stelvio Cipriani (kanske mest känd för att ha gjort musiken till Piraya 2, ni vet den där när Pirayorna har fått vingar och är flygande mördare). Pluspoäng för föredömligt urspårad scenografi i slottsmiljö.
tilapia
2004-04-13
Mycket smakfull, snygg och smart slirar-film