2.5
2.5
The Lego Ninjago Movie
I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt Lego-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon ? den värste killen nånsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son så testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor.

Originaltitel | The LEGO Ninjago Movie |
Regissör | Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan (II) |
Manus | Paul Fisher, Bob Logan (II), William Wheeler, Tom Wheeler, Jared Stern, John Whittington |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Olivia Munn (röst), Justin Theroux (röst), Jackie Chan (röst), Dave Franco (röst), Zach Woods (röst), Kumail Nanjiani (röst), Michael Peña (röst), Fred Armisen (röst), Abbi Jacobson (röst) |
Avskyr dessa legofilmer!!! Och har alltid gjort...
En extremt svag fyra eller stark trea
Nu börjar det verkligen gå rutin i de här filmerna. Det är knappast katastrofdåligt, den har ändå sina stunder och den lyckas använda lego-formatet till sin fördel. Jag gillar framför allt Meowthra. Men mestadels är humorn ganska trött, och det finns inte mycket i varken story eller karaktärer som vi inte har sett till leda sedan tidigare. Att de bara vill casha in känns uppenbart, men är inte filmerna mer inspirerade än så här, så får de nog inte många legobitar sålda
Till skillnad från de andra Lego-filmerna så är denna väldigt sällan rolig utan mest fånig och den saknar helt någon vettig handling. Trött och tråkig.
Förstår verkligen inte varför man valde att göra en Lego-film om just Ninjago. Den är långt ifrån dålig och har flera riktigt bra moment men överlag är det ganska ointressant och saknar driv och känsla.
Lego filmerna fortsätter att hålla hög nivå! Riktigt roligt för hela familjen!
Hade låga förväntningar och skrattade mer än sonen. Den var helt underbar rakt igenom. Vilken skillnad från serien.
Hade antagligen låga förväntningar, men njöt filmen igenom. Värme, humor och överraskningar.