Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Lego Batman


Det är stora förändringar på gång i Gotham och om han vill rädda staden från att bli övertagen av Jokern måste han nog sluta med den ensamma-hjälten-grejen och lära sig samarbete. Och kanske, men bara kanske, kan han lära sig att slappna av lite ibland.


Originaltitel The Lego Batman Movie
Regissör Chris McKay
Manus Seth Grahame-Smith, Chris McKenna, Erik Sommers, Jared Stern, John Whittington
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Will Arnett (röst), Michael Cera (röst), Rosario Dawson (röst), Ralph Fiennes (röst), Zach Galifianakis (röst), Jenny Slate (röst), Jason Mantzoukas (röst), Conan O'Brien (röst), Doug Benson (röst), Billy Dee Williams (röst), Zoë Kravitz (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 592
Filmnummer 122914

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-01-10
Trams......
HerrNenne
2018-12-27
Det är roligt lite då och då, riktigt roligt ibland. Men det här dränks fullständigt i filmens barnfilmsaktiga oskillade nedtryckande av moralkakor i halsen vilket story får leda för. Seriöst så är sista timmen eller så mordiskt tråkigt just på grund av att den slutar överraska utan allting ska bli lika fint löst för barnen på det fina familjetemat som vilket avsnitt av Doktor McStuffins som helst. Otroligt lökigt och trodde bättre om filmen.
RunRiot
2018-02-21
Det här är ju helt genialt! Filmen är proppfylld med nördiga referenser och asgarven haglar tätt. Sista halvan är dock inte riktigt lika vass som början och min pojkvän, som inte är särskilt insatt i Batman, hade svårt att hänga med i vissa av skämten, vilket gör den lite svårare. Jag älskade den dock. Will Arnett är helt klockren som Batman.
fabbe86
2018-02-06
Världens fetaste reklamfilm? Väldigt rolig stundtals, Batman är fantastisk på sina ställen. Väl over the top ibland men varvar det ändå fint med stillsamma och känslomässiga delar. Blev sugen på att se The Lego Movie!
StureStenhög
2018-01-21
Helt okej. Dock är det väl mer en Batman-film än en Lego-film, vilket förtar poängen lite. Men den är fortfarande ganska rolig och fyndig, och att man faktiskt har lite kul med superhjälte-temat var väl ändå på tiden. Till en början tyckte jag därför att det här var ganska bra underhållning, men det blir tyvärr repetitivt efterhand och man börjar snart kunna skämten. Grejen med Batman och Jokern blir dessutom lite löjlig, och det kaosartade berättande hade jag problem med redan i första filmen. Stark tvåa
Christofer
2018-01-19
Humorn från förra filmen fanns ju med även här och det blev en hel del skratt, speciellt i början. Däremot blev det lite för mycket av vissa saker mot slutet och upplösningen kändes inte helt klockren tycker jag. Oavsett så är det underhållande för det mesta och fyran känns motiverad.
dafreakish
2018-01-13
Utan "djupet" i den första filmen men med samma galna tempo och amfetaminsprutande humor. Arnett drar ner många skratt som Batman och tempot är så högt att man bortser från det aningen platta manuset om värdet i familj och relationer.
Krille80
2018-01-10
"The Lego Movie" var en stor överraskning när den kom och vann över mig med sin underhållande och snygga historia samt alla sköna popkulturella referenser. Så förväntningarna var högre nu när jag skulle se "The Lego Batman Movie". Under första halvan av filmen så är detta minst lika bra som "The Lego Movie" med en underbar Batman från Will Arnett. Tyvärr tappar filmen i sina andra halva p.g.a. filmen fylls till bredden av action. Michael Cera som Robin är dock riktigt underhållande.
Nintendo64
2018-01-02
Får en trea för Daleks!
karlmats
2017-12-10
Nej här tar det stopp med legovärlden, där den första legofilmen helt otippat lyckades vara både rolig och känslosam blir det här mest en ambitiös dampfest med humor som inte fungerar. Visst är det kreativt, men det blir aldrig mer än actionpackade scener för en yngre publik än jag. Batman själv var ju betydligt mer underhållande som sidekick i första filmen och klarar inte av att bära upp det här själv, lika lite som att Andreas Granqvist skulle ha guldbollen för en sidekick-insats skulle Lego Batman aldrig ha fått en egen film. En stabil 2a.
Visa äldre kommentarer »