Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

The Lazarus Child


Familjen Heywoods minsta barn, Frances råkar ut för en hemsk olycka. Hennes kropp kan inte andas utan hjälp och läkarnas hopp om ett uppvaknande är mycket små. Därför bestämmer sig familjen för att prova en alternativ behandling i Kanada. Men frågan är om kliniken är det rätta stället att placera Frances på...?


Originaltitel The Lazarus Child
Regissör Graham Theakston
Manus Ronald Bass
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Andy Garcia, Angela Bassett, Frances O'Connor, Louis Ferreira, Jaimz Woolvett, Robert Joy, Geraldine McEwan, Harry Eden, Christopher Shyer, Daniella Byrne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 37548

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2017-12-08
Den här var ju bra.
JagHeterHelle
2006-04-01
Känns lite som att de var tvugna att göra dubbningen på två timmar, för det är där skådespelarna faller, tycker jag. Det är egentligen inte deras agerande som är dåligt, utan hur de säger replikerna. För övrigt...Please don't leave me!!
mattiasjet
2006-03-30
hahaha, bäst var när dottern i filmens "dramatiska" klimax säger "please don't leave me" och låter som nåt litet grönt monster ur Harry Potter, vilket orsakade HELA vårt filmsällskap att brista ut i gapflabb.
Ninjatroll
2006-03-29
Riktigt jävla skitdåligt. Manusförfattaran vet inte vad ordet subtil är, klippt som om det vore en 24 timmars film sämsta skådespelarprestationerna sen Saw och det roligaste i filmen är dotterns heliumröst.
Tomtebobarnet
2006-02-25
Oj vad underbart.

2006-02-06
ganska dålig faktisk, andy garcia är väl den enda som gör en vettig insats...
Loomis
2005-10-17
Nästan ett totalt magplask.