2.4
2.4
The Last Witch Hunter
En odödlig häxjägare i nutidens New York tvingas samarbeta med sin största fiende, en kvinnlig häxa, för att förgöra en klan med häxor som planerar att släppa loss en stor förbannelse på mänskligheten.

Originaltitel | The Last Witch Hunter |
Regissör | Breck Eisner |
Manus | Cory Goodman, Matt Sazama, Burk Sharpless |
Genre | Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal |
Skådespelare | Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine, Ólafur Darri Ólafsson, Rena Owen, Julie Engelbrecht, Joseph Gilgun, Isaach De Bankolé, Michael Halsey, Sloane Coombs, Lotte Verbeek, Dawn Olivieri, Inbar Lavi, Armani Jackson, Aimee Carrero |
Förvånansvärt ok för en Vin Diesel-film, men så gillade jag också Eisners The Crazies.
Jag hade inte förväntat mig något alls med tanke på att det är en film med Vin Diesel som endast lyckats göra tre bra filmer i hela sin karriär...dom två första filmerna om Riddick och första fast and the furious, resten har varit mediokert till rent skräp...denna klarade sig precis över skräp gränsen och hamnade i mediokert facket, alltså inget att lägga tid på, finns så mycket bättre liknande filmer där ute, som constantine, highlander eller Blade t.ex, men det som lyckas hålla intresset vid liv och över skräp gränsen är mycket tack vare Michael Caine och att Vin Diesel är en duglig action skådis, det är bara synd att han bara får skitmanus att jobba med, men han verkar inte ha något emot det men jag hoppas att man får se honom i bättre filmer framöver. Betyget blir en medel 2:a
Inte alls som Men in Black och Harry Potter. Det här är skräp. Manuset är värdelöst och huvudrollsinnehavarna är så dåliga. Det enda positiva är färgerna.
Häxor, en massa specialeffekter och Vin Diesel som Witcher. Snygg, och sådär lagom halvintressant, men tar sig aldrig riktigt.
Som en hjärndöd mix av Blade, Underworld, Riddick, Men in Black och Harry Potter. Duger gott som underhållning om man inte har något bättre för sig. (7/15)
Dum och inte alls bra, men långt ifrån så illa som jag trodde när jag satte igång den. Faktiskt lite underhållen då och då. (4+/15)
Blek men underhållande. Tappade lite intresse i slutet. Vin Diesel med skägg ser ut som Tom Hardy.
Enormt underhållande fram till ett förutsägbart och dåligt slut.
Idén har potential men manuset och utförandet gör att filmen nästan helt misslyckas att fånga eller hålla ens intresse.
Häxbane, drömfångare, snowdoniafibbla...en sällsynt larvig story och löjlig dialog men det finns trots allt ett visst underhållningsvärde. Men bottenbetyget är inte långt borta.