Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Last Witch Hunter


En odödlig häxjägare i nutidens New York tvingas samarbeta med sin största fiende, en kvinnlig häxa, för att förgöra en klan med häxor som planerar att släppa loss en stor förbannelse på mänskligheten.


Originaltitel The Last Witch Hunter
Regissör Breck Eisner
Manus Cory Goodman, Matt Sazama, Burk Sharpless
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine, Ólafur Darri Ólafsson, Rena Owen, Julie Engelbrecht, Joseph Gilgun, Isaach De Bankolé, Michael Halsey, Sloane Coombs, Lotte Verbeek, Dawn Olivieri, Inbar Lavi, Armani Jackson, Aimee Carrero
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 483
Filmnummer 115134

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2021-02-18
Förvånansvärt ok för en Vin Diesel-film, men så gillade jag också Eisners The Crazies.
Andreas_
2020-08-29
Jag hade inte förväntat mig något alls med tanke på att det är en film med Vin Diesel som endast lyckats göra tre bra filmer i hela sin karriär...dom två första filmerna om Riddick och första fast and the furious, resten har varit mediokert till rent skräp...denna klarade sig precis över skräp gränsen och hamnade i mediokert facket, alltså inget att lägga tid på, finns så mycket bättre liknande filmer där ute, som constantine, highlander eller Blade t.ex, men det som lyckas hålla intresset vid liv och över skräp gränsen är mycket tack vare Michael Caine och att Vin Diesel är en duglig action skådis, det är bara synd att han bara får skitmanus att jobba med, men han verkar inte ha något emot det men jag hoppas att man får se honom i bättre filmer framöver. Betyget blir en medel 2:a
KyLLo
2019-06-19
Inte alls som Men in Black och Harry Potter. Det här är skräp. Manuset är värdelöst och huvudrollsinnehavarna är så dåliga. Det enda positiva är färgerna.
Robkiller
2019-02-10
Häxor, en massa specialeffekter och Vin Diesel som Witcher. Snygg, och sådär lagom halvintressant, men tar sig aldrig riktigt.
Gordyal
2018-05-11
Som en hjärndöd mix av Blade, Underworld, Riddick, Men in Black och Harry Potter. Duger gott som underhållning om man inte har något bättre för sig. (7/15)
BrutusBeefcake
2017-12-08
Dum och inte alls bra, men långt ifrån så illa som jag trodde när jag satte igång den. Faktiskt lite underhållen då och då. (4+/15)
fridenpaden
2017-12-04
Blek men underhållande. Tappade lite intresse i slutet. Vin Diesel med skägg ser ut som Tom Hardy.
sven_usling
2017-10-28
Enormt underhållande fram till ett förutsägbart och dåligt slut.
NoWireHangers
2017-10-16
Idén har potential men manuset och utförandet gör att filmen nästan helt misslyckas att fånga eller hålla ens intresse.
Murvel48
2017-10-11
Häxbane, drömfångare, snowdoniafibbla...en sällsynt larvig story och löjlig dialog men det finns trots allt ett visst underhållningsvärde. Men bottenbetyget är inte långt borta.
Visa äldre kommentarer »