The Last Stand
Ledaren för en drogkartell lyckas rymma från en fångtransport i Las Vegas och ger sig av mot den mexikanska gränsen, där en sheriff och hans män är de sista som kan stoppa honom.
Originaltitel | The Last Stand |
Regissör | Kim Ji-woon |
Manus | Andrew Knauer |
Genre | Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Johnny Knoxville, Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Luis Guzmán, Zach Gilford, Peter Stormare, Genesis Rodriguez, Christiana Leucas, John Patrick Amedori, Daniel Henney, Kristen DeVore Rakes, Harry Dean Stanton |
Rätt lyckad action, bättre än förväntat och lyckas få till en bra känsla av gammal klassisk Schwarzenegger och även mycket västern (Sheriffen med Gary Cooper, någon?) Sedan är det ju rätt förutsägbart och stundtals riktigt b. Exempelvis de häpnadsväckande usla datoreffekterna när folk blir skjutna, nog för att folk inte kan fatta att det ALLTID ser fejk ut när detta görs i dator, men i den här filmen är det bottenlöst uselt. Men överlag en rätt spännande och underhållande film som ändå tar sig själv på allvar och inte går all in Joel Silver-action-nostalgi, som så många andra av 10-talets actionrullar.
Väldigt underhållande, faktiskt. Bra actionscener och till och med handling!
Wow, långt över förväntan! Arnold i högform, fantastisk musik och actionscener som bara får en att le! Sweet stuff!
Arnold briljerar i ett rafflande tempo. Gillar du action kommer du älska denna :)
Bättre än väntat. Arnold är alltid underhållande och Stormare så creepy.
Detta är en film med en handling som är sådant som Steven Seagal eller t.ex. Dolph Lundgren nuförtiden producerar direkt till video utan uppmärksamhet. Skillnaden är att på något sätt har man lyckats få med välkända och sevärda skådespelare vilket också hjälpt till budgetmässigt. Det hjälper dock inte filmen och man tycker det är synd att skådespelare som Schwarzenegger, Stormare, Guzmán och Whitaker slösas bort här.
Sämre än väntat, och mina förväntningar låg redan på måndagskvällsnivå...
Den här filmen visste verkligen inte vad den ville vara.
Ingen Oskarskandidat, men underhållande.
Kan man ge en stark etta? Jag gör det iallafall. Den är ganska nära tvåan men lika nära ettan egentligen. Hade det varit en komedi hade jag tyckt den var usel. Som action, mest fånig och överdriven på fel sätt, lite 90-talsgrisig, eller ganska mycket. Ibland är det nära Troma-nivå, på vissa scener. Som Arnold-film, en av hans absolut sämsta. Tyvärr. Men men, film-livet går vidare!