2.3
2.3
The Last Horror Movie
Regissören till prisvinnande "Darklands", har här gjort en annorlunda skräckfilm som i grund och botten handlar om en bröllopsfotograf med lite andra intentioner än att bara fånga brudpar på film.

Originaltitel | The Last Horror Movie |
Regissör | Julian Richards |
Manus | James Handel |
Genre | Skräck, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Kevin Howarth, Mark Stevenson, Jim Bywater, Antonia Beamish, Christabel Muir, Jonathan Coote |
Man Bites Dog gör det bättre men den här var också bra.
Som Man Bites Dog, eller Long Pigs utan kannibalismen--och för min del lika oengagerande. Det är inte att jag ogillar konceptet, jag önskar bara att det var mer intressant. Långt ifrån 1:an ändå, Kevin Howarth spelar psykopat bättre än de flesta.
Otroligt dålig alltså.
intressant filmideé men överlag inget som tilltala mig.
Sämsta film jag sett!
Väldigt bra. Manuset är väldigt tankeväckande och humoristiskt. Bra huvudrollsinnehavare.
Metafilm är ofta roligt. På temat skräck öppnar det för flera spännande möjligheter. Fanny Games av Mikael Haneke är lite av favorit i genren. Även där rivs den mur som vanligen skiljer fiction från verklighet. Tyvärr lyckas Julian Richards inte skapa samma obehag. Men underhållande är den.
Vet inte vad som finns att säga om denna film, det verkar som allt redan är sagt. Jag tycker filmen var väldigt dålig på ett bra sätt, svårt att förklara för er som inte sett filmen.
Kunde blivit bra men fan va kass! Patetiskt av mig att se hela...
Blev riktigt besviken! Hade kanske blivit en bättre film om det hade lägts ner mer tid.... äh, vad snackar jag för skit. Jag tror aldrig att en film i denna stil skulle kunna bli bra. haah!