Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Lady Musketeer


Valentine D’Artagnon drömmer om samma karriär som sin far – som var Frankrikes mest berömda och skickligaste musketör. Valentine tvingas bevisa sitt mod, i strid med tidens konventioner, och lyckas stiga i graderna tills hon slutligen tilldelas ett specialuppdrag av kungen: att avslöja en utpressningskomplott och rädda livet på kungens blivande brud, som konspiratörerna kidnappat.


Originaltitel La femme musketeer
Regissör Steve Boyum
Manus Sandra Weintraub
Genre Äventyr, Action, 2000-tal
Skådespelare Gérard Depardieu, Michael York, Christopher Cazenove, Nastassja Kinski, John Rhys-Davies, Allan Corduner, Marcus Jean Pirae, Susie Amy, Casper Zafer, Freddie Sayers, Clemency Burton-Hill, Kirsten Love
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 87
Filmnummer 20783

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Wolger
2013-08-25
Stark trea med bra skådespelare och en fortsättning på de tre musketörerna från 70-talet.
Kosmoskorven
2006-08-02
Så...utradgen och trist. En svag tvåa eftersom den faktiskt går att se. Men det beror på vilka omständigheter...
carreyholic
2005-09-14
ja, den här filmen var väl inte särskilt bra. Skådespelarna är tämligen värdelösa. Jag syftar då i synnerhet på den yngre rollbesättningen. Jonathan Rhys Meyers är ju alltid kung;=) Dialogen är emellanåt skrattretande.
MaraJade
2005-03-16
Plågsamt dålig att se på faktiskt.
W.Andersson
2005-02-01
Precis lagom oförarglig som en musketörfilm skall vara. Sen att det är en TV-film med begränsad budget må så hända, man vet vad man får i alla fall. Svag trea känns rätt...
discopuman
2005-01-30
Jaaa - va skall man säga. En svag 2:a .. Två filmer i på en cd - inte dåligt... Men som ni alla vet: en för alla - alla för en En film som jag kallar för söndagsfilm - Man slipper tänka Så hittar du inget på videohyllan och det är en bakfyllesöndag så passar denna!