billiga elavtal

billiga elavtal
2.2

The Knight Before Christmas

En medeltida engelsk riddare blir magiskt transporterad till nutid, och faller för en gymnasielärare som gett upp på kärleken.

Originaltitel The Knight Before Christmas
Regissör Monika Mitchell
Manus Cara J Russell
Genre Drama, Komedi, Romantik, Äventyr, Fantasy
Skådespelare Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui, Ella Kenion, Harry Jarvis, Isabelle Franca, Jean-Michel Le Gal, Scott Ryan Yamamura, Arnold Pinnock, Shazdeh Kapadia, Evan O'Donnell, Simon Webster, Jesse Gervasi, Mimi Gianopulos, Jayne Eastwood, Shanice Johnson, Scott Edgecombe, Kat Graham, Quincy Brown, Rob Lowe, Kristin Davis

2023-12-20
jäklar i min låda! Skrattretande dålig rulle!!!
2022-12-30
Här blev man minsann tvungen att stänga av sitt kritiska tänkande ganska omgående om man skulle kunna få någon behållning av det här, men filmen är ju också väldigt tydlig med vad den är, så det var inget större problem. Nog får man dock säga att han är en anmärkningsvärt anpassningsbar karl den här riddaren, hade alla varit som honom så hade vi nog aldrig hört talas om ordet "integrationsproblem". Att resa i tiden verkar han inte tycka är så konstigt, och det mesta som är nytt kan man tydligen lära sig genom att kolla på tv. Å andra sidan får man väl också anta att brottsstatistiken skulle skjuta i höjden om alla var så godtrogna som Vanessa Hudgens. Men det där är ju lite charmigt också förstås, och det är ett tacksamt upplägg som lyckas leverera en del lyckad humor och god underhållning. På gott och ont är det dessutom en väldigt oförarglig film som absolut inte vill uppröra någon. Det hade dock varit intressant att få höra en genusvetares kommentar på att filmens budskap i princip är att den moderna kvinnan egentligen trots allt vill ha en riddare från 1300-talet. Jag tycker hursomhelst att det ändå blir lite väl slätstruket när man inte alls törs ta ut svängarna, och Josh Whitehouse är lite för okarismatisk för att hans rollfigur ska kunna bli riktigt rolig. Men annars är karaktärerna sympatiska nog för att man ska kunna bry sig om dem lite åtminstone, och betyget får landa på en stark tvåa
mammene
2022-12-29
Känner mig lite väl givmild med en trea, men är det jul så är det och då ska man väl vara generös. En mycket passande film att gemensamt se på julafton, tidsresor är alltid kul att se, dessutom är den mycket charmig och smålustig med den behagfulla riddaren som har en konversationsteknik som jag bara älskar, säger bara mer av det. Efter att ha läst karlmats kommentar finns inte mycket för mig att tillägga, den fångar in filmen perfekt.
karlmats
2022-12-12
Netflix spottar ur sig så mycket skit i den här genren så det gäller att ta vara på nånting i valet av julfilmer. Här har vi en otippad tidsresenär i handlingen och Vanessa Hudgens i en av huvudrollerna så då klarar den första testet att sticka ut genom bruset. Produktionsvärdena är som väntat ganska usla, det är ingen högbudgetgenre generellt och här är det kvantitet före kvalitet som gäller. Det finns nog heller ingen på hela planeten som på allvar kan tro att en riddare från 1400-talet skulle prata eller agera som Sir Cole gör i den här filmen. Men det gör inte så mycket, jag gillar generellt det här upplägget med att nån hamnar från en helt galen plats till nutida jorden, det finns så mycket enkla poäng man kan göra bara genom att han går runt och kommenterar saker på ett lustigt sätt att jag nästan helt kan ignorera det faktum att manuset känns ganska ogenomarbetat. Hudgens går all in i sin roll och då glömmer man snabbt det orimliga i att en ensamstående mellanstadielärare bor så flott hon gör och dessutom har ett helt snyggt gästhus som hon utan att blinka lånar ut till en främmande karl som hävdar att han är en engelsk riddare som hoppat i både tid och rum för att hamna framför hennes metalliska häst. För Whitehouse är ganska charmig och tillsammans bildar de ett sånt där härligt filmpar som man inte kan undgå att hålla på. Mot bättre vetande drämmer jag till med en 3a, lagom längd och det är ju ändå snart jul.
Commandante
2020-12-25
Ville ha en kalkonfilm till jul och fick exakt vad jag letade efter.
emlin82
2020-12-20
Såg 2019. Ett måste för alla oss om gillar förväxlingskomedier! :)
Hardcore87
2020-10-04
Väldigt ointressant film. Kanske inte rätt målgrupp med mina 33 år, men netflix har gjort mycket bättre julfilmer än det här som är för barn. Tycker mest filmen går ut på att Vanessa Hudgens ska le hela tiden.
Barneyk
2020-01-05
Så otroligt klämkäckt smörig att det liksom kryper i kroppen! Fånig och löjlig. Men, också varm och charmig. Dess dåliga sidor blir liksom lite av charmen, det är precis vad en förväntar sig av en sån här film. Jag gillar hur riddaren är så jävla chill med allt, han bara accepterar och försöker göra det bästa av situationen hela tiden. Det känns lite nytt jämfört med hur krystat korkade dom brukar göras istället. En svag men charmigt trevlig tvåa.
asasae
2019-12-22
Tycker den hade sin charm och visst var den mysig och även lite rolig!
finkan
2019-12-15
Charmig julfilm, alltid varit svag för riddare.