3.3

The Kids Are All Right

Nic och Jules är ett lesbiskt par som har två barn tillsammans, Joni och Laser, som blivit till genom konstgjord befruktning. Sista sommaren innan Joni flyttar för att börja på college spårar Joni och Laser upp sin spermadonator. Hur kommer familjen att hantera denna nya "familjemedlem"?

Originaltitel The Kids Are All Right
Regissör Lisa Cholodenko
Manus Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Josh Hutcherson, Yaya DaCosta, Mia Wasikowska, Kunal Sharma, Eddie Hassell, Zosia Mamet, Joaquín Garrido, Rebecca Lawrence Levy, Lisa Eisner, Eric Eisner, Sasha Spielberg

Trangor
2019-04-14
Filmen saknar dramaturgi och det kommer definitivt att få många att ogilla filmen. Den är väldigt karaktärsdriven, vilket gör att man får en mysig känsla av äkthet som är svår att uppnå i storydrivna berättelser. Det den försöker att göra, lyckas den göra bra. Så, den som är beredd att se en ovanlig film som "är som livet", har en positiv filmupplevelse att se fram emot. Jag tyckte också att den var väldigt dålig i början och var nära att ge upp på filmen, men rätt snart upptäcker man dess goda kvaliteter.
2018-12-19
Men Gud, jag vet att jag har kollat på den här filmen, men kommer inte ihåg ett dyft av den.. måste se den igen,,,

2017-08-02
Ruffalo deilig som vanlig, Benning bitchig som vanlig, filmen 3/4
2016-10-30
Filmen börjar väldigt bra men sen blir den bara tråkigare och tråkigare.
Tatty
2015-10-26
Okej och faktiskt bra!
Roswall
2015-10-13
Stark och stabil trea. Tycker inte att Bening når fram, men det kanske är hennes karaktär jag har svårt för, men tycker hon spelar lite stolpigt ibland, speciellt i början av filmen. Intressant igenom annars även om det Ruffalos glidarliv blir lite väl kanske.
Strongbow
2015-07-14
Kanske för svag story för en fyra egentligen. Men skådisinsatserna, fotot, musiken och stämningen gör det ändå svårt att sätta ett annat betyg.
annihilat0r
2015-04-13
"The Kids Are All Right" var en befriande upplevelse. Det fanns mycket som jag gillade och jag fångades verkligen. Snyggt berättad, realistiska karaktärer och fräsch regi. Över snittet i genren, absolut. Trion Ruffalo, Moore och Bening blir kryddblandningen som får betygsvågen att falla över på den något vänligare sidan.

2015-04-10
Bra skådespelare som presterar dåligt och ett tveksamt manus. 3/10
Gordyal
2015-04-01
Bening och Ruffalo är bra, och Moore är strålande i detta puttriga och välskrivna drama som är alldeles lagom avvägt mellan djupt och ytligt. (8+/15)