The Keeping Room
Tre kvinnor lämnas ensamma på en isolerad gård under de sista dagarna av det amerikanska inbördeskriget och tvingas försvara deras hem från angrepp av en skara soldater.
Originaltitel | The Keeping Room |
Regissör | Daniel Barber |
Manus | Julia Hart |
Genre | Drama, Action, Thriller, Western, 2010-tal |
Skådespelare | Hailee Steinfeld, Brit Marling, Muna Otaru, Sam Worthington, Kyle Soller, Ned Dennehy, Amy Nuttall, Nicholas Pinnock, Anna-Maria Nabirye, Luminita Filimon, Charles Jarman, Stefan Velniciuc, Bogdan Farkas, Delia Riciu |
Fin, välspelad, stämningsfull, snygg men själva grejen tilltalar mig inte särskilt.
Plus för duktiga skådisar, snyggt filmatiserad och uppfriskande med starka kvinnor, dock saknar jag det lilla extra.
saknade lite av en klimax? med absolut välgjord! över lag behöver de verkligen sluta göra trailers som får filmer att verka intensivare än de är dock.
Egentligen en ganska seg historia, men tidepoken är snyggt fångad och det blir tills slut ganska spännande. Bra skådespeleri framför allt från Brit Marling och Muna Otaru.
Bra spänning och tidskänsla. Skådespelarna gör sitt allra bästa men bättre regi hade kunnat ge filmen så mycket mer. Betyg 5.5