Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Judge


Den framgångsrika storstadsadvokaten Hank Palmer återvänder till sin hemstad i Indiana för sin mammas begravning. Indiana är ett avslutat kapitel i hans liv, och när begravningen är över bestämmer han sig för att bege sig tillbaka till sin dotter. Men just när han ska ge sig av blir hans pappa och tillika stadens respekterade domare anhållen för mord.


Originaltitel The Judge
Regissör David Dobkin
Manus Bill Dubuque, Nick Schenk
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Robert Downey Jr, Robert Duvall, Vera Farmiga, Vincent D'Onofrio, Jeremy Strong, Emma Tremblay, Billy Bob Thornton, Dax Shepard, Ken Howard, Leighton Meester, Grace Zabriskie, Balthazar Getty, Lonnie Farmer, Denis O'Hare, Sarah Lancaster, David Krumholtz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1008
Filmnummer 109229

Recensioner

Skapad 2019-12-11 av JennyT
Hur mycket kan en händelse som ung forma och påverka inte bara ditt men även andras liv? Denna film utforskar denna fråga och leder oss därmed på en emotionell resa genom en dysfunktionell famil...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av saggesaliv
Hank är en duktig storstads advokat som tar sig an de svåraste fallen i rätten. Han återvänder till sin barndomsstad efter modern gått bort, men vad som endast skulle bli en kort visit, blir en ...   Läs mer »

Kommentarer


Sheepy
2023-05-16
The Judge är en spännande film och innehåller ett starkt skådespeleri av Robert Duvall. Tyvärr är den något splittrad och det finns vissa sidohistorier som hade kunnat kortats ner eller utelämnats helt. Hade den fokuserat mer på far och son relationen samt rättegångsscenerna (som ibland blir för film-stereotypiska) hade helhetsintrycket blivit starkare. Trots detta är den helt klart sevärd.
Rele
2022-08-05
En bra film som handlar mest om relationen mellan far och son och hur det påverkar resten av livet. Duktiga skådespelare höjer betyget till en fyra.
mammene
2019-05-02
Lite standard kanske, stöddig advokat återvänder hem, trassliga familjerelationer och ett rättsfall i en blandning av humor och sentimentalitet. En rätt bra blandning enligt mitt tycke.
yrkeschaufföre
2018-05-14
Välspelad men handlingen är ritad med linjal.
Bomkia
2017-11-29
Bra rollprestationer, men ack så förutsägbar historia. 3a.
Ghostface
2017-01-28
En i grunden stark familjehistoria i klassisk Hollywoodmanéer som tyvärr tunnas ut av en inte särskilt engagerande rättegångshistoria. Välspelat som alltid av RDJ som det svarta fåret.
djonipony
2016-11-14
3.5
Stygga-Vargen
2016-11-14
Det här är definitivt en av de bättre filmerna som gjorts på senare år. Stark 4:a.
snövitt
2016-06-04
Blev en tvåa för jag tycker storyn är lite tunn. Bra skådespeleri men jag tycker flödet känns lite för uppenbart och framtvingat. I ett långsammare tempo och kanske lite mer sannolik story (tycker det känns krystat att pappan skulle dödat nån han dömt tidigare och att RBJ ska hångla med sin dotter är lite för sensationellt och otroligt för min smak.)
Hanness
2016-04-02
Bra film med otroligt bra skådespelare.
Visa äldre kommentarer »