The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!

Efter att ha blivit nedfryst över hundra år så vaknar wrestlaren Big Show upp i framtiden. Efter att ha vunnit WWE-mästarbältet så tar Big Show över hela staden Orbit City. Det blir upp till Familjen Jetson att resa tillbaka till det förflutna för att få hjälp av andra WWE- wrestlare att stoppa Big Shows världsherravälde.

Originaltitel The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!
Regissör Anthony Bell
Manus Jed Elinoff, Scott Thomas (III)
Genre 2010-tal, Animerad, Komedi, Familjefilm, Science Fiction
Skådespelare Jeff Bergman (röst), Grey DeLisle (röst), Trevor Devall (röst), Tress MacNeille (röst), Danica McKellar (röst), Frank Welker (röst), Vince McMahon (röst), Michael Coulthard (röst), Victoria Crawford (röst), Stephen Farrelly (röst)

DrJW
2017-03-02
Tro det eller ej, men denna crossover med WWE och The Jetsons var faktiskt mycket bättre än The Flintstones and WWE: Stoneage Smackdown, den här kändes inte förhastad och kort, och detta var bättre utförd i jämförelse med Stoneage Smackdown. Den var okej, den är sevärd, men hela WWE-Hannah Barbera crossover idéen hade nog fungerat så mycket bättre i mitten av 2000-talet (som t.ex. 2004 eftersom The Undertaker hade sin deadman gimmick tillbaka och gjorde sig av med hela biker stilen han hade 2000-2003) då WWE fortfarande var intressant att se.