Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Italian Job


Efter en misslyckad kupp i Venedig, då de förlorade bytet efter att en medbrottsling förrått dem, så ska gänget nu återta bytet genom att skapa ett aldrig förr skådat trafikkaos i Los Angeles.


Originaltitel The Italian Job
Regissör F Gary Gray
Manus Donna Powers, Wayne Powers
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton, Jason Statham, Seth Green, Mos Def, Donald Sutherland, Franky G, Gawtti, Olek Krupa, Boris Lee Krutonog, Aaron Speiser, Shawn Fanning, Julie Costello, Kelly Brook, Oscar Nuñez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11796
Filmnummer 13426

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Boondock_saint
The Italian Job är en re-make på filmen med samma namn (“Den vilda biljakten” på svenska) från 1969, men eftersom jag själv inte har sett originalet så recenserar jag versionen från 2003 utan...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-10-16
Helt okej kupp-action rulle som inte riktigt är en remake av gamla goda filmen från 70 talet med Michael Caine utan mer lite av en hyllning av filmen då det bara är vissa bitar som är som den gamla klassikern, men dom klassiska små hundkojan bilarna är med dock i en liten ny modern tappning. Det är lite av en Oceans 11 blandat med gone in 60 seconds av den gamle action regissören F. Gary Gray med många bra skådisar med, i huvudrollen och ledaren av gänget är Mark Wahlberg som alltid är bra och underhållande, med sig har han Charlize Theron, Jason Statham och Mos Def bland annat, även Donald Sutherland är med på ett litet hörn i en mindre roll och som vanligt är suverän, kul att se Statham göra något annat än att sparka loss i renodlad action för han har ju faktiskt bra skådespelarkunskaper och självaste skurken spelas av duktige Edward Norton som också alltid är bra framför kameran även om han här gör en lite mer platt roll och inte får agera ut alltför mycket kanske. Filmen är som sagt helt okej än idag efter att kommit ut för cirka 18 år sedan, så betyget idag blir en stark 3:a för stabil underhållning.
dudson
2021-02-16
Tjaaa rätt menlös bil-åkar film där poängen verkar vara visa upp nya Cooper-serien. Minnes-värt var iaf! Nortons Zorro porr mucche heehee") 2+ Förövrigt rätt menlös nyinspelning anno 2003.
Rele
2018-12-11
En bra film. Jag höjer betyget till en stark trea.
Grillo
2016-05-05
Standardfilm ja, och fin annons för Mini. Gick att kolla på men det finns bättre och mer intressanta heistfilmer.
Pam-Pam
2016-04-26
Förutsägbar med lökig dialog.

2016-04-09
Standard Hollywood action, Verken mer eller mindre.
AmyTatti
2015-08-17
Spännande och kul. Trevlig att se på.
Brinck
2015-01-22
Som popcornfilm mycket bra. 5/7
norenorama
2014-11-07
Inget egentligen dåligt med filmen men man har sett det förr och bättre. Kunde inte hålla mig från att klicka runt på nätet för att jag inte kunde hålla koncentrationen uppe.
Krille80
2014-10-30
En trevlig men slätstruken actionrulle, som dock är tillräckligt välgjord för att bjuda på en stund god underhållning. Skådespelarna gör ett ganska medelmåttigt jobb, inte ens Edward Norton lyckas nå upp till sin vanligtvis så höga nivå. 2+
Visa äldre kommentarer »