Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Interrogation of Michael Crowe


Tolvåriga Stephanie Crowe blir brutalt mördad i sitt hem. Myndigheterna i den lilla staden är övertygade om att det är hennes 14-årige bror Michael som är den skyldige och ignorerar därför bevisen som pekar på en annan gärningsman. Istället satsar de allt på att få brodern att erkänna.


Originaltitel The Interrogation of Michael Crowe
Regissör Don McBrearty
Manus Alan Hines
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Ally Sheedy, Mark Rendall, Hannah Lochner, Michael Riley, Richard Banel, Christopher Behnisch, Kirsten Bishop, John Bourgeois, Rosemary Dunsmore, Gerry Mendicino, Andre Noble, Paulino Nunes, Jacqueline Pillon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 88
Filmnummer 43986

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-01-24
Helt okej film, lite creepy på sina ställen...
Krille80
2014-11-18
Detta var en väldigt bra film. Att det sedan var baserad på verkliga händelser gör den ännu starkare och även ännu mer skrämmande om man tänker på de metoder polisen använde sig av för att få fram erkännande. Ibland hittar man guldklimpar bland alla TV-filmer när man minst anar det. En stark story.
mystepho
2006-06-26
En ganska typisk tv-film...
lotti
2006-06-26
sådär va. trodde den skulle vara bättre. de som spelade föräldrarna var tragiskt dåliga! berättelsen är bra, men den gör sig nog bättre som bok skulle jag tro, dock helt okej film att se.

2006-06-19
Sämre än väntat. Så uselt skådespel att det gjorde ont att se på
LaLana
2006-06-19
En mycket typisk TV-film som gjord efter stencil 1a. Det finns ingen originalitet, ingen skaparglädje, faktiskt inget spår av något filmiskt intressant. Så kallade "true stories" behandlas allt som oftast på samma vis och komplexitet och nyanser får stå tillbaka till förmån för Hollywoods mantra-artade dramaturgimodell.
Stargazed
2006-06-19
usel film. det finns inte många barn som kan prestera bra på duken och det här killen var verkligen inte en av dom, föräldrarnas insats höjde absolut inte heller filmen. filmen var helt förutsägbar. jag är helt övertygad om att det inte gick till såhär i verkligheten. de har förmodligen ändrat och brett på något kopiöst för att den ska göra sig bra på film, jag köper det inte. "gripande", lol!
jenifner
2006-06-19
svårt val. stark 3:a. Synd bara att kanal 5 alltid klämmer in en deprimerande film i veckoslutet på sista tiden. Ingen kul start på veckan, men man får väll vara glad att man inte blir helt psykad av polisen eller dödad.
kroff
2006-06-19
en stark trea, men den saknar lite för att det ska bli ett högre betyg
Bellan
2006-06-18
Gripande. Otroligt vilken puckad lag o att man kan utsätta en 14 årig kile för en sådan sak när syrran precis har blivit dödad
Visa äldre kommentarer »