2.3
2.3
The Inbetweeners 2

Bästa vännerna Jay, Neil, Simon, och Will återförenas nu på semester till Australien.
Originaltitel | The Inbetweeners 2 |
Alternativ titel | The Inbetweeners Movie 2 |
Regissör | Damon Beesley, Iain Morris |
Manus | Damon Beesley, Iain Morris |
Genre | 2010-tal, Komedi |
Skådespelare | Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Emily Berrington, Tamla Kari, Freddie Stroma, David Field, Belinda Stewart-Wilson, Lydia Rose Bewley, David Schaal, Alex Macqueen, Greg Davies, Lucy Cohu, Bibi Nerheim, Tom Wren |
Det här var ju riktigt kasst.
Njae, man undrar ju vad som hände egentligen. Det är samma manusförfattare som skrev serien, men det här är ju på en mycket lägre nivå. Men det är fortfarande helt okej, bara för hur roliga Simon Birds och Blake Harrisons karaktärer är.
Pinsamt dålig.
Riktigt besviken på denna uppföljare eftersom att serien och 1:an var fantastiskt bra. Karaktärerna är dock lika underbara och jag ger den 3 eller 4
Serien var bäst. Den här filmen var sämre än både serien och den första filmen. Men jag älskar inbetweeners och njöt av filmen.
Osmaklig uppfoljare pa en etta som jag tyckte var ratt bra. Gillar man piss, skit, och spya sa ar detta filmen for en - gor man det inte sa ar den helt vardelos.
Vidrigt urusel.
Som den första filmen är vissa saker roliga, men överlag blir det lite träligt.
Helt klart bättre än den första filmen. Dock slår inget serierna. De borde bara ha fortsatt med serierna. Ryktas om 2 nya säsonger dock!
2-3 av 5.
Målgruppen för den här filmen är den publik som sett och älskat TV-serien och längtat efter mer. Jag har sett serien flera gånger och filmen är helt klart en fyra för mig, årets roligaste och mest välkomna komedi, medan de som inte har en relation till serien antagligen inte kommer gilla den alls. Storheten med Inbetweeners är att dålig och billig humor levereras på ett sympatiskt och begåvat sätt. De fyra huvudrollerna är alla sympatiska vanliga killar och jag älskar att följa deras pinsamma äventyr. Jag hoppas vi kommer få träffa grabbarna igen och tills dess kommer jag garanterat se filmen flera gånger.