Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Maktens män


Mike Morris är en av två män som har en chans att vinna posten som demokraternas presidentkandidat. Den som vinner i Ohio är klar att tävla mot republikanerna om platsen i Vita huset. För att vinna verkar allt vara tillåtet. Kampanjen för Morris styrs av kampanjledaren Paul. För den andra kandidaten jobbar Tom Duffy och mitt emellan de båda sidorna finns medierna med journalisten Ida i spetsen. Morris presstalesman, Stephen, står i centrum och faller offer för det politiska maktspelet bakom kulisserna, liksom för förrädiska manipulationer och lockelser.


Originaltitel The Ides of March
Regissör George Clooney
Manus George Clooney, Grant Heslov, Beau Willimon
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Marisa Tomei, Jeffrey Wright, Max Minghella, Jennifer Ehle, Gregory Itzin, Michael Mantell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2764
Filmnummer 89125

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2019-06-07
Fordrar nog att man är intresserad av och insatt i USAs politiska system. Hyfsat trälig film med tung ensemble. (6-/15)
NoWireHangers
2016-11-09
Helt okej men inte mycket mer. Inte så bra som jag trott. 3-
lekke
2016-10-24
Vill gilla - och det finns en del snygga saker i den, t.ex. Gosling med regnstänkt bilrutefönster - men på något sätt känns det som om något saknas, en tredje akt kanske, för det känns som filmen tar slut lite för snabbt. Och på sin väg till målet blir berättelsen och scenresolutioner också oväntat förutsägbara. Nåväl, likväl en klart godkänd 2:a.
Jamesa
2016-04-30
Ok. Bra skådisar,men oengagerande, bl a för ett ooriginellt manus - inget nytt där,gammal skåpmat - och ointressanta karaktärer som man inte direkt ligger sömnlös för. Slutscenen var dock talande och bäst.
Barneyk
2015-10-12
Väldigt bra film med både väntade och oväntade vändningar. Det jag saknar är någon att sympatisera med filmen igenom. Den skildrar saker och ting väldigt bra men det saknas en motpol att engagera sig i mot all korruption, falskhet och idioti. Stark trea.
okidoki
2015-06-07
Har inget av intresse för mig.
Krille80
2015-01-11
Detta visade sig bli en besvikelse för mig sett till mina höga förväntningar. Filmen är så ooriginell att jag bara blir trött. Det finns ytterst lite nerv i berättandet även om dialogen känns trovärdig. George Clooney, Paul Giamatti och Philip Seymour Hoffman är underbara skådespelare men de används alldeles för lite här och istället får Ryan Gosling bära det tyngsta lasset vilket han inte klarar för de tidigare nämnda skådespelarna slaktar honom i scenerna de delar med honom. 3-
abnormal
2014-11-27
Griper inte tag om mig, trots intressanta intriger och tema.
abnormal
2014-11-27
Griper inte tag om mig, trots intressanta intriger och tema.
fabbe86
2014-08-28
Gillar dialogen och tempot. Är svag för sådana här politiska thrillers och detta är långt ifrån den bästa i genren men helt klart en underhållande stund. Med fyra stora ess på rollistan är det det minsta en kan begära.
Visa äldre kommentarer »