Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Hunter


En legosoldat antar ett topphemligt uppdrag från ett bioteknologiskt laboratorium. Han skickas till den tasmanska djungeln med uppgift att söka efter något som ska ha varit utrotat sedan 1930-talet. Men väl långt ute i ensligheten inser han att uppdragsgivaren har en dold agenda.


Originaltitel The Hunter
Regissör Daniel Nettheim
Manus Alice Addison
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Willem Dafoe, Frances O'Connor, Morgana Davies, Finn Woodlock, Sam Neill, Jacek Koman, Callan Mulvey, Sullivan Stapleton, John Brumpton, Dan Wyllie, Dan Spielman, Jamie Timony, Maia Thomas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 998
Filmnummer 91490

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jezebel
2019-06-23
En helt vanlig dålig film i mängden.
philipmarlowe
2017-07-24
Ganska spännande men inte rafflande. Dafoe är ju alltid bra.
RustyFilm
2016-12-10
Har lite svårt att hänga med i händelserna i den här Australiska filmatiseringen, trots den begränsade handlingen. Nä, det hade nog varit bra att ha läst boken innan filmtitten. Filmatiseringen bjuder i alla fall på ett bra foto, en hel del snygga djur och naturbilder.
Bullen84a
2015-08-17
Sevärd lite seg , men det e något jag gillar med filmen ändå. Bra skådespelare och mystik och naturen e oslagbar
badpanda1606
2015-05-30
Blev ordentligt frustrerad över den här filmen. Ett djur som knappt synts sedan 30-talet.. "let's kill it".... Detta sänker betyget för mig till en svag tvåa. Dafoes insats i kombination med vacker natur höjer den till en svag 3a/3a
Andreas_
2015-05-18
Lågmäld drama baserat på en bok med en mycket bra Willem Dafoe i huvudrollen som "The Hunter" som ska hitta den legendariska sista Tasmanska tigern i Tasmaniens djungel. Blir även lite spänning och äventyr och lite deckarhistoria och bra bi-roller av Sam Neill och Frances O Connor t.ex. Det är som sagt lågmält och inget fel med det, men tyvärr är det rätt stora logiska brister i historien och alldeles för lite utforskning av karaktärerna som tyvärr blir ganska platta här, hade gärna sett att filmen var dubbelt så lång och mer utveckling av samtliga karaktärer, även dom absolut minsta. Nu är det ju baserat på en bok så dom ville kanske inte sväva utanför alltför mycket, men jag vet att hela historien är rätt ändrad endast för att få in lite spänning och mer känslor än vad boken förmedlar. Fotot över landskapet Tasmanien är magiskt vackert och detta hade blivit en 5:a om det varit en naturfilm, nu är det ju inte så utan det ska vara en intressant och spännande historia som lyckas delvis, men inte helt, filmen är alldeles för kort för det, så mycket händer men man får som inget avslut på varför det hände eller varför vissa karaktärer gjorde på ett visst sätt osv. Så tyvärr kan jag inte ge ett högre betyg än en stark 3:a, för jag tycker trots många brister i storyn och i mycket detaljer så gör Willem Dafoe detta sevärt och intressant.
ekback
2015-05-02
Mycket fin natur och vildmarkskänsla. Handlingen är tyvärr inte lika imponerande.
Rele
2015-04-27
Dafoe spelar väldigt bra i den här sega vildmarksfilmen. Manuset och regin håller inte så hög klass. Jag ger en stark tvåa.
WillyV
2015-04-26
Stark tvåa, som flera skriver, vackra miljöer, intressanta jakt/vildmarksscener och överraskande lågmält. Dafoe är bra, men manuset och hans karaktärs handlande är otydligt, alternativt ologiskt ibland. Måttligt engagerande.
marleey
2015-03-30
Fotot och miljöerna är på sina håll fina, men det är inte så märkvärdigt att det räddar filmen. Storyn är tunn och känns otydlig. Varför var man egentligen ute och jagade världens sista Tasmanska tiger? Behövs det egentligen någon annan anledning än att det är spektakulärt att man hittat ett utdött djur som man vill ha tag på? Jag tror det nämns i början, sådär i förbi farten, någonting om att saliven har förlamande egenskapar och det är själva huvudsyftet för jakten. Men säcken knyts aldrig ihop. Istället så får man se lite bilder när Willem Dafoe är i skogen och härjar och ibland när han försöker hjälpa familjen han hyr ett rum hos. Man borde skippat storyn med familjen som jag inte tycker engagerar och istället bara lagt fokus på jakten. Kul att se Sam Neil igen och Dafoe gör det bästa av situationen.
Visa äldre kommentarer »