2.4
2.4
The Hunt for the BTK Killer
1974 började en seriemördare som döpte sig själv till BTK-mördaren (Bind Torture Kill) sitt långa härjningståg i Kansas. Han hånade polisen med brev och ledtrådar men fortfarande visste man inte vem det var man jagade när BTK-morden upphörde 1991. När seriemördaren år 2004 annonserade sin återkomst sparades det inte på några ansträngningar att få fast honom.

Originaltitel | The Hunt for the BTK Killer |
Regissör | Stephen Kay |
Manus | Donald Martin, Tom Towler |
Genre | Biografi, Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Maury Chaykin, Robert Forster, Gregg Henry, Kristin Langille, Michael Michele, Janaya Stephens, Joey Campbell, Steven Holmberg, Mimi Kuzyk, Daniel Kash, Nigel Bennett |
Ganska okej film men det är ingen av de bättre seriemördarfilmerna som gjorts. Svag 3:a.
Formulär 1A.
Den här filmen är varken bra eller dålig i utförande, men den vinner på att huvudpersonen är en seriemördare tagen ur verkliga livet. Trots en bra insats av skådespelaren som porträtterar BTK, lyckas inte filmen fånga tag i en; den är sällan spännande på det sätt som t.ex. Zodiac är. Den här filmen är helt enkelt medlebra.
Han som spelade BTK var bra men i övrigt var det alldeles för mycket låg-budget och klena skåderspelarinsatser.
En av de bästa seriemördar filmerna på flera år. Filmen är mer intressant än spännande då de lägger ner mera krut på fakta än på spektakulära thriller scener. Det är så här en bra seriemördar film skall vara upplagd. Synd bara att detta är en låg budget produktion, men å andra sidan kanske det är det som gör den så bra. Otroligt bra skådespel av den okände skådespelaren Gerard Griesbaum som spelar huvudrollen som BTK. Här har vi en ny karaktärsskådespelare att räkna med, låt oss alla hålla tummarna för att han snart skall få ett genombrott i drömfabriken, Hollywood. En svag fyra.
skön rulle där man inte ändrat på allt för mycket från verkligheten. Bra insatser från de flesta.
ganska klen story, de hände som ingenting... ingen film man kommer ihåg men den gick ju att se
Nja, thriller? :p Ganska seg.