Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Human Centipede


Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren.


Originaltitel The Human Centipede (First Sequence)
Alternativ titel Human Centipede: First Sequence
Regissör Tom Six
Manus Tom Six
Genre Skräck, 2000-tal
Skådespelare Dieter Laser, Ashley C Williams, Ashlynn Yennie, Akihiro Kitamura, Andreas Leupold, Peter Blankenstein, Bernd Kostrau, Rene de Wit
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2297
Filmnummer 74905

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av Mat1az
Djupt inne i de tyska skogarna grubblar den pensionerade kirurgen Dr.Heiter (Dieter Laser) på sitt uppkommande experiment. Som speciallist inom separation av siamesiska tvillingar har han hela livet ...   Läs mer »

Kommentarer


fridenpaden
2021-09-17
Trea är väl ett snällt betyg. Själva idén skulle jag ge högre betyg men en del ologiska ageranden från flertalet karaktärer drar ner på betyget. Råkade se lite av andra filmen först, innan jag insåg att det här är första delen. Kan säga att den här troligen ändå är bättre än uppföljaren.
Rai
2020-12-03
Fy för den lede!!! långt under förväntan då jag trodde den skulle vara bra!!!!
Stygga-Vargen
2019-02-17
Var över förväntan!
Ghostface
2018-08-08
Svårbedömd film men filmens "skurk" är helt klart minnesvärd.
diafragma
2017-06-25
En av dom sjukare filmer jag sett!. Handlingen var bra och berörde mig på ett äckligt sätt både fysiskt och psykiskt!. Tycker filmer är värd betyget 3
jlam
2016-11-27
Tvekar med betyget, främst pga ett par ageranden ovanligt puckade även för att vara i en skräckfilm (döda honom för helvete med skalpellen istället för att bara hugga i benet??), å andra sidan är det ovanligt heta tjejer med och en övertygande skurkskådis. Välproducerat i klassisk thrillerstil som fungerar. En sjuk jävel till film men det har förhoppningsvis framgått på förhand (och man har sett värre)
Megalon
2016-10-25
Modern skräckklassiker! I love it!
AlbinWesley
2016-04-21
Djupt störd film, med en vetenskapsman galnare än Frankenstein upphöjt till tusen. Tankarna förs lätt till just den gamla berättelsen. Dock måste jag säga... att det var lite för tråkigt. Kanske framför allt protagonisterna, om man kan kalla dem det. Synd!
Dagerman
2015-05-20
Fullständigt briljant om man som mig älskar b-film!
LacombeLucien
2014-05-30
Usel.
Visa äldre kommentarer »