1.6

The House of Usher

Tre år efter att hennes älskare, Rick Usher, och hennes bästa vän, Maddy Usher, plötsligt försvunnit från hennes liv utan förklaring, får Jill ett telefonsamtal med nyheter om att Maddy är död. Hennes sista önskan var att Jill skulle komma på hennes begravning. Lite motvilligt återvänder Jill till familjen Ushers hus för att gå på begravningen. Efter att ha stannat en natt i huset börjar mystiska saker att hända, och det dröjer inte länge förren Jill frå reda på de mörka hemligheter som huset döljer.

Originaltitel The House of Usher
Regissör Hayley Cloake
Manus Collin Chang
Genre 2000-tal, Thriller
Skådespelare Izabella Miko, Austin Nichols, Beth Grant, Robin Kurian, Danielle McCarthy

2007-05-20
oooooootroligt seg!
Mat1az
2007-02-17
Visst, det är en helt okej Indie rulle med märkbart snygga bilder och foto. Musiken är bra, speciellt ledmotivet till det små "spookiga" introt. Men det var nästan allt. Storyn går ganska långsamt och släpigt, möjligtvis meningen, men inte riktigt i min smak. Ibland var det nära att det skulle sluta på en trea, fast det blir en tvåa. Inte ens en blåögd blondin som springer runt i tighta trosor och tuttfräs kan ändra på den saken (Izabella Miko)