Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Blixten och det magiska huset


Blixten är en övergiven katt som råkar hamna i ett underligt hus då han söker skydd undan ett regnoväder. Huset tillhör Lawrence, en gammal trollkarl, som bor tillsammans med sina kamrater och manicker, och inte minst de italienska duvorna Carla och Carlo, kaninen Jack och musen Maggie. När Lawrence hamnar på sjukhus så måste djuren rädda huset undan en elak brorson som vill sälja huset.


Originaltitel The House of Magic
Alternativ titel Le Manoir Magique
Regissör Jeremy Degruson, Ben Stassen
Manus James Flynn, Dominic Paris, Ben Stassen
Genre Animerad, Komedi, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Murray Blue (röst), George Babbit (röst), Grant George (röst), Danny Mann (röst), Edward Asner (röst), Cinda Adams (röst), Nina Grillo (röst), Kathleen Browers (röst), Joey Camen (röst), Shanelle Gray (röst), Doug Stone (röst), Sage Sommer (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 91
Filmnummer 112027

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2021-11-07
En svag betygstrea till en ganska finesslös animerad barnfilm av standardmodell. Oförargligt och hyfsat underhållande är det i alla fall ändå.
TheHorrorfan
2015-08-09
Nja, ganska tråkig och ointressant intrig.
lancell
2015-05-22
Första 20 minuterna känns mest bara som de 3d biograferna, medans resten känns som en medioker barnfilm som inte är så rolig, med inslag av 3d effekter som ska chocka tittaren.
embr91
2015-02-25
Gick på den här filmen med jobbet. Inte ens den 13 åriga ungdomen med grav autism (som älskar alla filmer) tyckte den var något att ha. Så otroligt dålig animering, och det händer ju ingenting i filmen... fyfan
martineden
2014-10-26
[rek. 2] Ja, detta är ju onekligen en film som skapar diverse episodiska upplägg för 3D-effekter. I detta avseende lyckas filmen onekligen och det är jätteunderhållande. Det är i och för sig inte mycket till berättelse utan mer ett skissartat scenario. Gillar dock karaktärerna och tycker att filmen fungerar på bio. Utan 3D är nog filmen ganska så meningslös. Bra.
bryngel
2014-09-10
Svag trea för den oerhörda detaljrikedomen. Själva storyn kunde ju varit bättre :)