Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

The Hottie & the Nottie


Nate flyttar till Los Angeles för att hitta Cristabel, kvinnan han varit förälskad i sedan de båda var barn. Det visar sig att det största hindret för att fånga kärleken är hennes bästa vän, den betydligt mindre attraktiva June. Problemen ökar när Nate inser att han börjar få känslor för June.


Originaltitel The Hottie and the Nottie
Regissör Tom Putnam
Manus Heidi Ferrer
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Christine Lakin, Paris Hilton, Marianne Muellerleile, Joel David Moore, Kathryn Fiore, Johann Urb, Adam Kulbersh, The Greg Wilson, Samantha Bailey, Erin Cardillo, Karley Scott Collins, Alessandra Daniele, Walter Delmar, Kurt Doss, Marcus Lindsey, Alexandr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 560
Filmnummer 58542

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av Verdandi
Efter att ha blivit lämnad av sin flickvän kommer Nate fram till att han aldrig kommit över klasskamraten Cristabel han blev kär i när han var sju år gammal och inte sett sedan dess.(!) Därför...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2016-07-06
Fula tjejer är också värda att älska! (Om dom blir snygga)
Urfbert
2014-07-04
Den här filmen fick mig bara att må dåligt. På det värsta sättet. Missförstå mig rätt, jag gillar filmer som får mig att känna, om det är det filmskaparna vill att jag skall känna. De som gjort den här filmen har antagligen försökt göra en komedi, men i mina ögon lyckas de inte. Främst för det här med utseendefixeringen. Jag vill ha mer djup än så. Och så hatar jag när karaktärer ljuger för att få sin vilja fram. Jag finner inte ens tillfredsställelse i att se dem falla för sitt eget grepp. Jag gillar en viss del av konceptet. Men det har gått fel någonstans i skapandet av den här. Väldigt fel.
TheHorrorfan
2012-11-20
Förväntade mig något riktigt dåligt, fick istället något sött och helt ok/bra.
lancell
2012-04-15
Jag tror inte det är filmens fel, det är mitt fel att jag satt och titta på den.
SweetMisery
2011-12-02
Att folk kan sätta en 5 är helt otroligt. Fanns ju inget som helst värde i den här filmen. Ser hellre en komposthög som förmultnar. 88 min jag aldrig får tillbaka
RadioSaga
2011-09-15
Seriöst.. är jag den enda som verkligen fann denna film torsdags-mysig?
Placebohoe
2010-12-15
fanns inget bra med denna alls, slöseri med tid.

2010-11-17
Filmen för fram ett viktigt budskap!! Eller?
CaLuhA
2010-09-06
Bättre än väntat...dock fortfarande än etta.
FarbrorKit
2010-08-22
Jag mår så dåligt av "ful tjej blir snygg och får en kille"-konceptet. Även "Nördig kille tror att skaffa en tjej ska få upp honom ur skiten"-konceptet. Och "Känd kvinna är med i film primärt för att puta med boobsen"-konceptet. Ingenting med den här filmen var bra eller kul. Ingenting.
Visa äldre kommentarer »