The Hitman's Bodyguard

Världens bästa livvakt får en ny klient, en ökänd torped. De har varit på motsatta sidor i åratal och hatar varandra. Nu måste de samarbeta och de har 24 timmar på sig att ta sig till Haag för att vittna mot en blodtörstig diktator.
Originaltitel | The Hitman's Bodyguard |
Regissör | Patrick Hughes |
Manus | Tom O'Connor |
Genre | Komedi, Action, 2010-tal |
Skådespelare | Gary Oldman, Samuel L Jackson, Salma Hayek, Joaquim de Almeida, Richard E Grant, Ryan Reynolds, Kirsty Mitchell, Alan Mckenna, Ori Pfeffer, Georgie Glen, Sam Hazeldine, Barry Atsma, Elodie Yung, Joséphine de La Baume, Tine Joustra, Michael Gor |
Kan omöjligt vara folk som röstar mer än en etta här. Castingen är katastrof, alla skådespelarinsatser är bedrövliga. Hayek är så usel hela filmen. Humorn märke man inte av. Så många stora skådespelare som skriver på sånt här trams som två 5-åringar skulle kunna göra manus på. Inte ofta jag får tanken, men var nära på att stänga av efter 10 minuter. Har ni sett första 10 min så vet ni hur filmen kommer se ut. Dessutom var allt bara rörigt, miljöer, klippningen etc.
Fyfan vilken smörja
Sämre än väntat. Visst är Reynolds och Jackson bra och roliga och Oldman spelar så där ond som bara han kan göra men det känns ändå som filmen saknar något.
Gillar skådisarna men resten var rätt så slött. Stark tvåa.
Riktigt dålig bulgarisk action men med bra skådiar. Tyvärr räcker inte det.
Lite grand i samma skola som Dödligt vapen och 48 timmar - typisk radarpars-action-komedi. Fart är det och kul är det. Reynolds och Jackson är skitroliga tillsammans, och bodycounten är skyhög - dessutom är filmen nämnvärt hård. På det hela taget väldigt underhållande. Dessvärre är det inte mycket till film. Så fort Jackson eller Reynolds inte syns eller hörs så är det ruskigt ointressant. En klockren stark trea, men inte en kandidat för ett högre betyg. (9/15)
En inte så bra komedi. Några duktiga skådespelare höjde mitt betyg till en tvåa.
Gillar den....
Godkänt inte mer än så. Funkar för stunden och kemin är ändå rätt så bra mellan Jackson och Reynolds men det lyfter ändå aldrig.
Stört skönt energi piller till action film! Grymt humoristiskt samspel mellan Ryan & Jackson. Sen är det grova våldet en xtra krydda till hela skapelsen#)