Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

The Hike


Ett gäng tjejer ute på campingtur stöter på ett gäng killar som de först tycker verkar trevliga. Det visar sig vara helt fel.


Originaltitel The Hike
Regissör Rupert Bryan
Manus Ben Loyd-Holmes, Rupert Bryan
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Shauna MacDonald, Tamer Hassan, Barbara Nedeljakova, Zara Phythian, Ben Loyd-Holmes, Dominic Le Moignan, Daniel Caren, Jemma Bolt, Lisa-Marie Long, Adam Ray Young, Stephanie Siadatan, Natalie Hughes, Joanne Nuttall, Kasha Bajor, Emma Bulivant
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 54
Filmnummer 93461

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kanemura
2016-06-05
Gräsligt dåligt och dumt.
Bumbi78
2014-11-07
Ett väldigt massa springande i skogen när några fagra tjejer råkar ut för de sedvanliga ondingarna. Tunt manus och en repetition på andra bättre rullar i genren. Men samtidigt finns det även mycket sämre skit. Fotot är helt okej och blodigheter finns det gott om, utan att det för all del blir slafsigt. Den här passerar som en i mängden, men den var tillräckligt underhållande för en svag trea.
Zebulonm
2013-03-26
Helt Kass....
DrT
2012-08-29
The Hike framför det tveksamma budskapet: Kvinnor som ger sig ut i skogen utan manligt beskydd förtjänar att bli våldtagna. Patetisk film på alla plan, speciellt när det gäller det oerhört skrala manuset som försöker "fördjupa" karaktärerna men som istället bara får effekten att filmen blir ännu längre, tråkigare och dummare.
Taliah
2012-07-03
Patetiskt handfallna offerkvinnor och starka våldtagande män. How original...

2012-01-17
Filmens trailer såg faktiskt ganska lovande ut. Men någon vidare spännande film visade det sig inte vara. Det var en budgetproduktion med halvtaskigt skådespel och dåligt manus. En blek film som inte lyckades att fängsla mig. Filmens största brist är att den inte alls känns trovärdig vilken gör den väldigt blek trots sina våldsamma scener. Filmen saknar allt vad djup är, om det nu inte är en feminist som skrivit filmens manus. Bara då kan det finnas någon poäng med den. Alla män i filmen är svin som står för sexuella övergrepp och i övrigt våldsför sig på kvinnor. Notera ordet "alla". Jag kan bara tänka på det feministiska uttalandet som skapade sådan stor debatt i Sverige förut; "Män är svin". Den här filmen är så långt ifrån nyanserad man kan komma och trots att filmens brister inte bara ligger på ett svagt manus så är det ändå något man borde bearbetat mer. 3 av 10.
Scooterpie
2012-01-15
Jävla dravel. Jag gillar alla former av skräck, även B-skräck, men det här tar priset... usch.
Scooter634
2011-12-17
Fan vilken kass rulle. B-skådisar som knappt kan engelska, även fast den är producerad i UK.
dudson
2011-12-11
Shit vilken brutal rulle som är over the top Nasty!) Väl värd en stark 3a alla dagar i veckan...
TheHorrorfan
2011-12-09
Inte riktigt så dålig så att den förtjänar en 1a men väldigt nära. Svag 2a.
Visa äldre kommentarer »