The Heroic Trio

Tre kvinnliga superhjältar; Wonder Woman, Thief Catcher och Invisible Woman, är från början varandras fiender, men de tvingas att jobba tillsammans då historier ur det förflutna binder dem samman.

Originaltitel Dong fang san xia
Alternativ titel Dung fong saam hap
Regissör Johnny To, Ching Siu-tung
Manus Sandy Shaw
Genre Action, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Michelle Yeoh, Anita Mui, Maggie Cheung, Wong Yut-fei, Damian Lau, Anthony Wong Chau-sang

Bokföringsprogrammet Mineko

cm_rollo
2012-08-11
Härlig b-action med en historia som inte bryr sig så mycket om rim och reson. Faktiskt riktigt snygg också och med sköna skådisar

2012-05-16
Livad och larvig superhjälteaction à la Hong Kong, med mer stil än substans. Riktigt kul att se dock, till skillnad från den missriktade uppföljaren.
Nathalena
2010-12-07
Så ful film!
menschenfeind
2010-05-01
Svår att betygsätta. På sätt och vis är den dålig, samtidigt är den snygg och häftig.
yangbo
2006-05-18
hur bra som helst! innehöll det mesta man kunde tänka sig för en hk action! Jag är så otroligt glad att kunna se Maggie i en sån här roll, jämför det med In the mood for love, fyfan va hon är överlägset bäst.
peterclash
2005-12-29
en riktigt skön film
MilkMonkey
2005-03-25
Tre små grejer som inte suger SÅ hårt: 1. musiken. 2. ridscenen i slomo. 3. Maggie med (ett så konventionellt vapen som) maskingevär . . . vill du se kalkon/kult från HK-action finns det mycket bättre . . . Robotrix för att ta en ur högen.
Corpset
2004-08-16
Totalt jävla psycho.
HappyPancake
2004-08-14
Världens coolaste! Massor av tuffa grejer hela tiden.
mydyingbrain
2004-06-17