Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Hero


Den före detta westernfilm-ikonen Lee lever ett stilla liv. Han lånar ut sin röst till reklamfilmer och röker marijuana. Efter att ha fått ett hederspris för sitt livsverk och en oväntad nyhet bestämmer sig Lee för att återbesöka sitt förflutna, när han av en slump möter en sardonisk komiker som får honom att blicka framåt.


Originaltitel The Hero
Regissör Brett Haley
Manus Brett Haley, Marc Basch
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Sam Elliott, Laura Prepon, Nick Offerman, Krysten Ritter, Katharine Ross, Max Gail, Jackie Joyner, Patrika Darbo, Frank Collison, Christopher May
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 39
Filmnummer 124423

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2020-04-19
En episod i en människas liv, mycket tankar, återblickar och dekadens och vem kan det bättre än Sam Elliott med sin långsamma personlighet.
myslas
2017-12-25
En trevlig liten film med en utmärkt Sam Miller i huvudrollen. Vinner inga priser men är fin underhållning för stunden.
HerrNenne
2017-11-03
Lite för mycket drama, lite för lite feelgood, lite för "indie", lite för kliché.
StureStenhög
2017-09-26
Brett Haley gör lite av en en kulturgärning när han ger välskrivna huvudroller till underutnyttjade äldre skådespelare, det får han gärna fortsätta med. Sam Elliott tar verkligen tillvara på chansen, och han är filmens stora behållning. I princip spelar han väl sig själv, vilket är lite kul på en metanivå. I övrigt är dock filmen väldigt konventionell, men med hög trivsamhetsfaktor. En sevärd bagatell
Barneyk
2017-09-10
Fint berättad film men jag tycker temat kring den gamla mannen som ångrar att han varit en så dålig person på ålderns höst och träffar en ung kvinna osv osv osv är ganska tråkig. Fint melankoliskt skådespel av Sam Elliott räcker inte för att täcka upp en tråkig kliché.