The Heat
Den spända FBI-agenten Sarah Ashburn paras ihop med Shannon Mullins för att ta ner en hänsynslös knarkkung. Nackdelen är att ingen av dem någonsin haft en partner - eller en vän för den delen.
Originaltitel | The Heat |
Regissör | Paul Feig |
Manus | Katie Dippold |
Genre | Komedi, Action, Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demian Bichir, Marlon Wayans, Michael Rapaport, Jane Curtin, Spoken Reasons, Dan Bakkedahl, Taran Killam, Michael McDonald, Thomas F Wilson, Bill Burr, Joey McIntyre, Nate Corddry, Michael Tucci, Jessica Chaffin |
Filmnummer | 101952 |
En hederlig men stel FBI-agent (Sandra Bullock) paras ihop med en omedgörlig och vresig Boston-polis (Melissa McCarthy) för att sätta dit en skoningslös knarkkung. Två motsatser som enas för att... Läs mer »
Det känns som att det mesta kommer från höften och dessutom i desperation. Proppar man filmen med munhuggande och fula ord, så måste det ju bli kul ibland? Och de hade rätt - det är kul ibland, fast lite väl ibland. Mest är det plumpt, billigt och tramsigt. (4+/15)
Det är bara att erkänna. Det här är roligt. För det mesta i alla fall. Bullock och McCarthy spelar på varandra utmärkt. Det största problemet är att filmen nog hade mått bra utav att kortas ner något. Men i övrigt är det bra. Det är kul, det är korkat, det är smart. Utan tvekan en tvåa, i dagsläget. Och hur många filmer med Marlon Wayans i rollbesättningen kan skryta med det?
Den har ju sina stunder, men vad är grejen med kombinationen av ganska extremt våld och humor?
Mycket rolig mellan varven med en hel del skratt och många sköna repliker, bra kemi mellan Sandra Bullock och Melissa McCarthyhelt. Helt klart sevärd!
Melissa McCarthy häver konstant ur sig ibland lyckade, ibland mindre lyckade spydigheter så några skratt blir det väl genom filmen men allt som allt blir det tyvärr för mycket. Filmen är väldigt skränig och tjafsig, den är rolig ibland men i sin helhet blir det överdrivet och obalanserat. Och inte bra! Men en solid tvåa kan den få.
Hade jag varit 25 år yngre så hade jag nog uppskattat The Heat men nu går jag ju inte i förskolan längre.
Ganska rolig, ibland jätterolig men jag blir lite trött av den :)
Skrattade gott, en skön satir och parodi på grabbiga poliskomedier. Många relaterbara skämt som sätter huvudet på spiken. Så skönt att för en gångsskull få skratta åt sexism istället för att bli tvingad skratta med den.
Larvig och överdriven, men så har jag väldigt svårt för Melissa McCarthy också - hon ter sig alltid larvig och överdriven i mina ögon. Inte ens Bullock gör särskilt bra ifrån sig.
Gillar Bullock och McCarthy men snälla M, dumpa din man som regissör och lämna lite space åt andra skådisarna i filmen.