Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Haunting in Connecticut


En familj är tvungna att flytta närmare den klinik där deras son behandlas mot cancer. I deras nya hem börjar familjen uppleva våldsamma, övernaturliga händelser som föräldrarna först skyller på deras stress för sonens sjukdom. Senare upptäcker de dock att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förlutet.


Originaltitel The Haunting in Connecticut
Regissör Peter Cornwell
Manus Adam Simon, Tim Metcalfe
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Virginia Madsen, Elias Koteas, Martin Donovan (II), Kyle Gallner, Amanda Crew, DW Brown, Ty Wood, John B Lowe, Sophi Knight, Erik J Berg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1641
Filmnummer 70317

Recensioner

Skapad 2019-11-02 av Ramza
Matt Campbell är en sliten ung man som drabbats av cancer. För att han ska ha en chans till den bästa vården bestämmer hans familj sig att flytta närmare sjukhuset, vilket leder mamman till att ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-01 av pooptroop
Early one day in the middle of the night, Two dead boys got up to fight. Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other. A deaf policeman heard the noise, Came and shot the ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-01 av Elemental
Sara (Virginia Madsen) och Peter (Martin Donovan) bosätter sig tillsammans med sin familj i en villa i Connecticut. Sonen Matt (Kyle Gallner) är tvungen att bo nära sjukhuset på grund av sin cance...   Läs mer »

Kommentarer


RadioSaga
2015-01-28
Det är en film som är sevärd, önskar dock att historien bakom hemsökandet hade tagit större del i filmen. För det var riktigt intressant! Om de vill göra en spin-off, borde det göra det på den plåten!
GinNTonic
2014-10-13
Svag tvåa. Den hade lite potential men förstörde stämningen med att visa alldeles för mycket, samt använda (taffliga) jumpscares, stroboskopeffekter och flashinklippta skräckbilder till höger och vänster.
Engravadlax
2014-08-05
Meh.
StureStenhög
2013-12-10
Nej, den här filmen lyckades inte göra mycket rätt. Infallsvinkeln känns fel redan från början, de ständiga hallucinationerna (eller visioner, eller vad man nu vill kalla dem) känns varken intressanta eller läskiga, och en stor del av skräcken byggs kring dem. Sådana här filmer bör bygga upp en kuslig stämning för att bli effektiva, jag vill ha knarrande golvbrädor och dörrar som stänger sig av sig själva. Här dyker det istället upp spöken lite här och var så att publiken ska få hoppa till lite, detta varvas med mer explicita scener som publiken ska få äcklas av, det är i princip det enda som filmen består av. Allt ganska halvtaskigt genomfört dessutom. Storyn känns aldrig som nåt speciellt den heller, men det blir iaf bättre framåt slutet när fokus ligger mer på den. Men utan tvekan finns det klart bättre filmer att se för den som gillar sina hus hemsökta
mammene
2013-12-08
Det här hör inte till min favoritgenre precis, men man skulle kunna göra det mycket bättre än det här. Varför fläska på med en massa äckel när det kunde byggas mer på det dunkla, det som anas mer än ses då skulle nackhåren resas och man slapp bli illamående.
silvertrain
2013-08-10
Riktigt bra rysare! Påminner lite om 'The Amityville horror'. Såg denna på bio också. Blir ju lite extra skrämmande då. Klar fyra.
blackcurrant
2013-05-11
Såg denna på bio under premiären, hade mardrömmar ett par nätter efter det. UNDERBART!
Mikael602
2013-03-19
En lagom bra underhållning, inget utöver det vanliga. Lite för mörk
ToddDowney
2012-11-20
Se den med bra suround ljud, eller se den inte alls.
KingMo
2012-09-01
Brukar i vanliga fall inte gilla skräckisar men denna var både sjukt läskig men hade samtidigt en bra handling vilket vanligtvis inte brukar gå hand i hand i skräck. Ger med detta filmen 5/5 då den motbevisar 90% av alla andra skräckfilmer.
Visa äldre kommentarer »