The Haunted World of El Superbeasto

Baserad på serietidningen The Haunted World of Superbeasto där vi får följa El Super Beasto och hans äventyr med sin sexiga sidekick och syster, Suzi-X.

Originaltitel The Haunted World of El Superbeasto
Regissör Mr Lawrence, Rob Zombie, Carey Yost
Manus Mr Lawrence, Tom Papa
Genre Komedi, Animerad, Action, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Paul Giamatti (röst), Rosario Dawson (röst), Danny Trejo (röst), Clint Howard (röst), Tom Papa (röst), Sheri Moon Zombie (röst), Harland Williams (röst), Dee Wallace (röst), Bill Moseley (röst)

Bokföringsprogrammet Mineko

Makta
2014-10-05
Ehh. Förväntade mig inte mycket men man fick det man fick.
Gurkvatten
2012-12-25
Ger den nog en tvåa för att trailern var ärlig om hur trashig filmen var. Har man gett sig in i leken så får man leken tåla helt enkelt
DrJW
2012-03-10
Tecknad av snubben som gjorde Spongebob Squarepants.
Dreamink
2012-03-09
Jag gillar skräckfilmsreferenserna och vissa av skämten (exempelvis när Super Beasto glömmer sina repliker), men annars var det väldig mycket "meh".

2011-11-26
Tja skönt tecknat med en och annan rolig Third Reich soldat. Nix inget för mig. SVag, svag, svag tvåa.
DrT
2011-06-20
Sångerna var lite roliga, annars, nej.
Taliah
2011-06-20
Moget.
winstons.
2010-09-03
Lite väl långt mellan skratten och rätt segt ibland. Höjdpunkterna drar upp, t.ex. Suzi-X vs nazizombies med tillhörande musik. Men klart sämsta rob zombie gjort.
homosaurus
2010-08-23
Helt underbart, skrattade och njöt hela rullen ut! Stark femma!
Blink182
2010-04-07
Man märker av Hårdrockshumorn. Alltså är den rätt barnslig och löjlig. Dock funkar den faktiskt att titta på. Zombie är en duktig filmskapare