Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Happytime Murders


Historien utspelar sig i en värld där uppstoppade dockor lever sida vid sida med människorna. Phil Phillips, dockspanare och före detta polis, är på jakt efter mördaren som dödade hans bror och nu siktar in sig på huvudpersonerna i 80-talsserien "The Happytime Gang".


Originaltitel The Happytime Murders
Regissör Brian Henson
Manus Todd Berger
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, Fantasy, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Maya Rudolph, Leslie David Baker, Joel McHale, Cynthy Wu, Michael McDonald, Mitch Silpa, Hemky Madera, Bill Barretta (röst), Dorien Davies (röst), Kevin Clash (röst), Victor Yerrid (röst), Drew Massey (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 95
Filmnummer 130412

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2022-05-15
Vad var poängen? Avsaknaden av riktigt manus är filmens största svaghet, de kör bara på "haha titta mupparna fast dom knarkar och knullar". Inget speciellt värt att se eller komma ihåg.
lucius
2022-02-10
Does this smell like chloroform to you? Tyckte den var roligare än vad dom flesta omdömena här ger sken av.
HerrNenne
2019-11-14
Inte dålig men totalt meningslös. Glömd om tjugo minuter.
Tenchi
2019-09-27
Helt ok underhållning, man få det man förväntar sig. Det är mupparna. En del riktigt roliga scener, en del riktigt usla och jag gillar att dom kör så kliché det går.
Barneyk
2018-12-17
Bitvis ganska kul! Men också en hel del skämt som inte alls funkar, filmen i sig är bara drygt 80 minuter då eftertexterna är nästan 10, det bidrog till att den aldrig hann bli tråkig eller uttjatad. Trevlig tvåa ändå! Gillar verkligen alla dessa noir-klyschor och hur dom uppdaterats!
PeterTheW
2018-12-02
Nej tack. Snygg puppetshow, men för lågt och dåligt.
DrJW
2018-08-26
Trots att handlingen är kliché, så lät den fortfarande intressant och hade potential till att vara en rolig R-rated Mupparna-rulle (den här är regisserad av Jim Hensons son Brian). Men sen så inser man att det här är Sesame Street-versionen av Bright, och omedelbart så sög den här filmen! Bright var dålig, men den här var värre i jämförelse! Jag är rätt säker på att den här filmen var menad att suga som fan med tanke på att dem ville ha Cameron Diaz eller Katherine Heigl i huvudrollen, men fick istället Melissa McCarthy! En annan skådespelare som var påtänkt var Jamie Foxx, och det hade varit en bättre val! Den enda scenen som fick mig att skratta var sex-scenen som visats i trailern. Den scenen var så dum att det är rolig. Om du vill se en bra, men ganska äcklig, och rolig R-rated dockfilm, titta på Meet the Feebles istället! Den här filmen är väldigt PG-13 i jämförelse med den filmen, Peter Jackson, som gjorde Sagan om Ringen-filmerna, gjorde en bättre R-rated dockfilm än sonen till en berömd dockskapare!