Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Half of It


När tonåringen Ellie Chu gick med på att skriva ett kärleksbrev åt en sportkille väntade hon sig inte att de skulle bli vänner - eller att hon skulle falla för tjejen.


Originaltitel The Half of It
Regissör Alice Wu
Manus Alice Wu
Genre Drama, Komedi, Romantik
Skådespelare Leah Lewis, Daniel Diemer, Alexxis Lemire, Wolfgang Novogratz, Collin Chou, Becky Ann Baker, Enrique Murciano, MacIntyre Dixon, Catherine Curtin, Patrick T Johnson, Dean Tierney, Cronin Cullen, Kathryn Ainsley Grant, Billy Thomas Myott, Matt Meinsen, Joe Lanza
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 93
Filmnummer 137574

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2021-06-01
Ett helt ok tillskott till genren men dialogen känns lite för skriven och Daniel Diemer är bara för dum i huvudet för att man ska köpa det här. Huvudpersonen är annars sympatisk och love interest Alexxis Lemire är mer utbyggd än vad såna här roller brukar vara så det saknas inte positiva sidor av det här. Plus för att idioten får lära sig prata genom att spela pingis, sånt uppskattas alltid. Kanske lite för smart för sitt eget bästa? Det funkar och är inte dåligt, men det finns bättre i den här genren och det kan inte gärna bli mer än en 2a.
mammene
2020-10-25
Gillade det här väldigt mycket, är förtjust i den här genren överhuvudtaget. Beskrivningen av filmen spoilrar för mycket tycker jag, hade velat varit mer ovetande. Som känt är så innehåller tonårstiden många känslor och hormoner och det är kanske det som gör det intressant och igenkännande. Karaktärerna här är väldigt olika, men olika bakgrunder som säkert format dem och att sedan "fösa"ihop dem blir intressant, hur de utvecklas efter hand, vänskap och kärlek är ett aldrig sinande tema, trean är stark.
StureStenhög
2020-09-21
Anar jag en viss uppryckning i high school-genren? Det här var iaf en småtrevlig och harmlös liten film som jag trivdes ganska bra i. Man kan inte direkt påstå att de tre huvudpersonerna känns realistiska, men jag gillar dem, och det är ändå det viktiga i en sådan här film. Vi bjuds också på en kul douche-karaktär. Lite kan jag väl dock tycka att den lite för gärna försöker härma klassikerna i genren och att den vill skapa egna magiska ögonblick i samma stil som tyvärr bara känns konstlade. Filmen är som bäst när den är mer nedtonad och inte försöker så mycket. Leah Lewis och Daniel Diemer är trots allt bra och naturliga tillsammans. En trea av det lite svagare slaget
idaho1981
2020-06-17
Ideen är intressant men historien är lite väl vanlig. Helt ok skådespeleri och manus men engagerar inte.
ToddDowney
2020-05-15
riktigt riktigt riktigt tråkig
Jockflake
2020-05-03
Småmysig minst sagt, mycker humor. Men lite mer allvar hade lyft.