The Great Buck Howard

Ett otränat öga kan uppfatta The Great Buck Howard som en trollkarl... vilket han inte är. Han är en mentalist. Han kan läsa andras tankar och hypnotisera ett helt rum fullt på samma gång. När Troy Gable försöker förklara för sin pappa varför han hoppat av juristutbildningen för att jobba hos en mentalist går det inte riktigt hem. Eller rättare sagt, det går inte alls hem.

Originaltitel The Great Buck Howard
Regissör Sean McGinly
Manus Sean McGinly
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Colin Hanks, John Malkovich, Emily Blunt, Ricky Jay, Steve Zahn, Tom Hanks, Griffin Dunne, Debra Monk, Adam Scott, Patrick Fischler, Wallace Langham, Jonathan Ames, Jacquie Barnbrook, Matthew Gray Gubler, Casey Wilson, Stacey Travis

Bomkia
2017-03-18
Småmysig. Malkovich försvinner verkligen in i rollen. 3a.

2013-02-14
Malkovich tycks göra varenda roll han får till sin. Så ruskigt bra.
Rune2000
2012-11-16
Oväntat mysig, om än, nåt meninglös film. Här bjuder John Malkovich på ännu en stark karaktärstolkning. Kul med så många bekanta ansikten i denna relativt okända/bortglömda film.
AddeColciago
2012-10-16
Tämligen meningslös, om än måttligt underhållande. Malkovich som mentalist är briljant casting.
InzZzomnia
2012-09-29
Varken överdrivet bra eller överdrivet dålig, mao en solklar trea. Bra skådisinsatser men lite småtunt manus.
sawa
2012-07-27
Trevlig och underhållande!
bytat
2010-12-13
vägen till helvetet är kantad av indiefilmer med coming of age stories.
mantra13
2010-08-24
En riktigt tråkig historia med menlösa och platta karaktärer. Tänkte först sätta en tvåa på denna men det finns inga förmildrande omständigheter. Det blir en etta trots medverkandet av annars helt habila skådespelare.
heeeello
2010-08-14
Jag tyckte om den! Bra vändningar i filmen, rolig och underhållande. Det behöver inte finnas nån riktig poäng - varför ska allt överanalyseras? Tyckte om John Malkovich i hans roll, annorlunda mot vad jag har sett honom i innan.
MilkMonkey
2009-10-28
väldigt svårt att se poängen med den här filmen