The Great Buck Howard
Ett otränat öga kan uppfatta The Great Buck Howard som en trollkarl... vilket han inte är. Han är en mentalist. Han kan läsa andras tankar och hypnotisera ett helt rum fullt på samma gång. När Troy Gable försöker förklara för sin pappa varför han hoppat av juristutbildningen för att jobba hos en mentalist går det inte riktigt hem. Eller rättare sagt, det går inte alls hem.
Originaltitel | The Great Buck Howard |
Regissör | Sean McGinly |
Manus | Sean McGinly |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Colin Hanks, John Malkovich, Emily Blunt, Ricky Jay, Steve Zahn, Tom Hanks, Griffin Dunne, Debra Monk, Adam Scott, Patrick Fischler, Wallace Langham, Jonathan Ames, Jacquie Barnbrook, Matthew Gray Gubler, Casey Wilson, Stacey Travis |
Småmysig. Malkovich försvinner verkligen in i rollen. 3a.
Oväntat mysig, om än, nåt meninglös film. Här bjuder John Malkovich på ännu en stark karaktärstolkning. Kul med så många bekanta ansikten i denna relativt okända/bortglömda film.
Tämligen meningslös, om än måttligt underhållande. Malkovich som mentalist är briljant casting.
Varken överdrivet bra eller överdrivet dålig, mao en solklar trea. Bra skådisinsatser men lite småtunt manus.
Trevlig och underhållande!
vägen till helvetet är kantad av indiefilmer med coming of age stories.
En riktigt tråkig historia med menlösa och platta karaktärer. Tänkte först sätta en tvåa på denna men det finns inga förmildrande omständigheter. Det blir en etta trots medverkandet av annars helt habila skådespelare.
Jag tyckte om den! Bra vändningar i filmen, rolig och underhållande. Det behöver inte finnas nån riktig poäng - varför ska allt överanalyseras? Tyckte om John Malkovich i hans roll, annorlunda mot vad jag har sett honom i innan.
väldigt svårt att se poängen med den här filmen