Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Good Girl


Justines liv har inte blivit det hon drömt om. Hon är gift med Phil som utan tvivel älskar henne men de har inte lyckats få några barn. Justine misstänker att det kan bero på makens förkärlek till hasch som han ständigt sitter och röker med sin vän Bubba. En dag på jobbet möter Justine den passionerade Holden och det känns som om hon träffat sin själsfrände. Han presenterar en helt ny värld för Justine men snart har affären förvandlats till en förgiftad besatthet där hon är insnärjd i ett kaotiskt nät av utpressning, stöld och kärlek. Frågan är om Justine kan göra det rätta valet mellan sin tråkige make och sin störde älskare.


Originaltitel The Good Girl
Regissör Miguel Arteta
Manus Mike White (I)
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Aniston, John C Reilly, Tim Blake Nelson, Jake Gyllenhaal, Zooey Deschanel, John Carroll Lynch, Roxanne Hart, Deborah Rush, Michael Hyatt, John Doe, Aimee Garcia, Mike White (I)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2867
Filmnummer 8659

Recensioner

Skapad 2004-02-21 av Loomis
”Vänner”- stjärnan Jennifer Aniston lämnar den klassiska humorscenen och ger sig in på något mycket mindre, mörkare, svårare och vågade. Tillsammans med Jake Gyllenhaal (”Donnie Darko”) ge...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2023-04-25
Våldsamt deprimerande och knappast en komedi. Aniston är bra men jag misstänker att hon helt enkelt är sig själv. Resten av ensemblen övertygar inte.
Rai
2018-08-04
Nja, denna film funkar inte för mig.
Krille80
2014-11-16
The Good Girl är en independentfilm som lägger tyngden på det som independentfilmer gör bäst dvs. djupa karaktärsporträtt. Detta är utan tvekan Anistons bästa rollprestation. Duktiga skådisar och ett fantastiskt manus med både humor och svärta. 4+
AlbinWesley
2014-08-05
Ja filmen är väldigt mörk. Stundtals väldigt rolig också, men framför allt mörk. Det var en stor överraskning att se Jennifer Aniston i en sån hår roll, kul. Hon gör det skitbra. Alla andra också. Vet inte vad jag ska säga mer. Tyckte den var sällsynt bra. Tragisk och bra.
hulqen
2014-03-30
Yikes! Vilken överraskning! Och som sagt, verkligen ingen komedi, även om Zooey Deschanels karaktär är ganska kul emellanåt. Definitivt Jennifer Anistons bästa roll (av det jag sett iaf) och liknar inget av hennes övriga rollprestationer. Svag fyra, men väldigt sevärd.
blackcurrant
2013-04-07
Otroligt sorglig historia som berör en. Bra skådespelare och blir aldrig långtråkig. Folk måste förstå att livet består inte bara av blommor och fröjd. Ibland möts man av en depression, och den här filmen visade den dystra delen av livet.
annihilat0r
2013-03-02
"The Good Girl" är en ytterst mörk film om helt vanliga människor som verkligen inte mår bra, en form av amerikansk diskbänksrealism. Därför förstår jag verkligen inte hur den har hamnat under genren komedi – filmen är ju så innerligt mörk. Snygg och stilren regi av Miguel Arteta. Huvudskådespelaren Jennifer Aniston gör sin i särklass bästa rolltolkning någonsin. John C Reilly är precis som Jake Gyllenhaal och den unga Zooey Deschanel extremt trovärdig. Helvete vad stark denna filmen är, en riktigt skitig film som oförtjänt hamnat i skuggan. Rekommenderas för de som behärskar starka helveten.
C_Gable
2013-02-19
Bra, men deprimerande.
Berniey
2013-02-07
Överraskande bra film med utmärkta skådespelare, deppigt och sorgligt men väl sevärd!
nelhaD
2012-11-11
den här filmen mådde jag endast och enbart dåligt av
Visa äldre kommentarer »