Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Kvinnan på tåget


Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag spenderar hon sin dagliga pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar varje dag. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.


Originaltitel The Girl on the Train
Regissör Tate Taylor
Manus Erin Cressida Wilson
Genre Drama, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Lisa Kudrow, Allison Janney, Justin Theroux, Laura Prepon, Rebecca Ferguson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Haley Bennett, Luke Evans, Darren Goldstein, Mac Tavares, Cleta Elaine Ellington, Gregory Morley, Lana Young, John Norris, Rachel Christopher
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1231
Filmnummer 119979

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2021-09-13
Usel B-film, skulle jag säga. Titeln och omslagsbilden inger visst hopp om en skön och mystisk film, men dramaturgin är bedrövlig. Det är spretigt och oengagerande, dåliga skådisar och bristfälligt ljus. En plåga att ta sig igenom. Det blir inte mycket sämre än så här.
Olof_Gronlund
2021-09-06
Såg den fått bra betyg här och ville ge den en chans, men den föll ganska platt. Jag drogs aldrig med riktigt och ville bara ta mig till slutet. Bra insats av Blunt men annars meeh
Nalleman
2019-08-10
Seg i starten men det blir desto bättre en bit in i filmen . Emily Blunt glänser!
Tatty
2019-01-04
Åh, älskar såna här mystiska filmer som man undrar och misstänker några. Vem mördaren var, var det hon själv eller den andra? Blev lite riktigt förvånad på slutet hur allting stod till! Faktisk jätte bra! Rekommenderas starkt!!
precious_death
2019-01-04
Blunt gör en lysande insats i något som börjar som en berättelse om en skör människa där sedan tumskruvarna successivt dras åt. Jag blev mycket positivt överraskad.
BarryHero
2018-09-02
Bättre än jag trodde med tanke på ganska många negativa kommentarer här.Börjar ev. lite trevande men blir bättre eftersom och spännande. Påminner om Gone Girl av Fincher men inte lika välgjord eller bra.
Albion
2018-08-24
En stabil thriller som dessutom är snyggt filmad. Men det finns en tydlig ton av dekadens i atmosfären som jag inte riktigt är förtjust i. Jag har inte läst boken och kan inte relatera till den litterära förlagan. Betyget blir en stark 3;a, dvs 3+
stgurgel
2018-08-19
Emily Blunt gör sin insats riktigt bra men filmen är rätt trist och faller ganska platt
fridenpaden
2018-07-07
Om man ska betygsätta första halvtimmen av filmen så skulle den inte få särskilt bra betyg. Skärpte sig faktiskt efter det och jag blev mer och mer intresserad. Får en trea med nöd och näppe.
BrutusBeefcake
2018-02-28
Jag är alltid svag för förortsmysterium och Kvinnan på Tåget är inget undantag trots sin ganska så tråkiga inramning. Men det avslutas starkt med obehag vilket hjälper upp den ett snäpp, men jag är snäll. (7+/15)
Visa äldre kommentarer »