Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Flickvänner från förr


Den världsberömda modefotografen Connor Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Connor verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Connor saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hållasig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Connor återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner?


Originaltitel Ghosts of Girlfriends Past
Regissör Mark Waters
Manus Jon Lucas, Scott Moore
Genre Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Breckin Meyer, Lacey Chabert, Robert Forster, Anne Archer, Emma Stone, Daniel Sunjata, Noureen DeWulf, Rachel Boston, Camille Guaty, Amanda Walsh, Emily Baldoni, Catherine Haena Kim, Noa Tishby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1940
Filmnummer 70756

Recensioner

Skapad 2019-11-29 av
Det här var droppen. Det är nog nu. Den här recensionen behandlar inte bara filmen, utan hela den myriad av själlösa, \"romantiska\" \"komedier\" (de är ofta varken eller) som Hollywood envisas ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-26 av wst
Colin Mead (Matthew McConaughey) är en världsberömd modefotograf och utåt vad man skulle kunna kalla för en riktigt player. Han är vacker, självsäker och framför allt framgångsrik, främst n...   Läs mer »

Kommentarer


WillyV
2017-12-25
Mer okej än usel.
Robkiller
2017-11-16
Egentligen rätt så risig variant på en känd julsaga, men ger ändå lite underhållning. Får duga.
thebully
2017-04-02
Betyget är för kärleken till Conaughey.
celec
2016-12-19
hum tyckte den var rätt okej nu när jag såg den... tills jag upptäckte att jag hade sett den en gång förut för 6 år sen utan att minnas nåt...
Tatty
2015-05-30
Bra och rätt rolig och galen film. Gillar Matthew McConaughey skarpt i denna filmen. Han gör rollen jätte bra.
Krille80
2014-12-27
Detta är verkligen en romantisk-komedi som kräver av tittaren att den älskar genren. För mig som verkligen uppskattar merparten av vad som kommer ur den romantiska-komedigenren så gränsar denna film även för mig på vad jag kan tolerera. Matthew McConaughey skötte sig suveränt tillsammans med Kate Hudson i filmen: "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" (2003) men efter det så har han levererat ytterst få ljuspunkter i denna genre. En film som jag inte kommer anstränga mig för att se om.
JanneN
2014-08-03
Helt okej komedi. Någon annan än Matthew McConaughey kunde väl knappast kunna göra rollen så rolig. Jag hade från början tänkt titta en liten stund, men det blev hela filmen.
yrkeschaufföre
2014-01-19
Några få saker är ganska kul, det är gott om söta tjejer och Emma Stone är oerhört rolig men resten (ca 90 min) är värdelöst. Så jag ger min svagaste två för att skilja den från riktigt dåliga filmer.
KyLLo
2013-12-30
En del fina scener, men ingen höjdare i längden.
Natosh
2013-12-30
Emma stone är som en pärla i en komocka. Komockan är då filmen i fråga...
Visa äldre kommentarer »