2.1
2.1
The Funhouse Massacre
Sex av världens mest läskigaste psykopater flyr från en vårdanstalt och sprider skräck i en nöjespark.
Originaltitel | The Funhouse Massacre |
Regissör | Andy Palmer |
Manus | Ben Begley |
Genre | 2010-tal, Komedi, Skräck |
Skådespelare | Robert Englund, Jere Burns, Scottie Thompson, Matt Angel, Chasty Ballesteros, Clint Howard, Courtney Gains, Erick Chavarria, Mars Crain, Candice De Visser, E E Bell, Ben Begley, Michael Eric Reid, Leigh Parker, Sebastian Siegel, Sterling Sulieman |
Ja, vad ska man säga om filmen The Funhouse Massacre nu då? Det är en skräckkomedi som innehåller en hel del klyschor, specialeffekterna är väl kanske inte de bästa och humorn är nästintill ... Läs mer »
Jag gillade den!
Mer komedi än skräck och rätt underhållande faktiskt.
Jag trodde att denna film skulle vara betydligt värre än den faktiskt är och något mästerverk är det ju absolut inte. Men den är verkligen inte dålig och det är faktiskt en ganska bra skräckis.
Funkar varken som skräck eller komedi. Dessa sk mördare är intetsägande och här finns inget som sticker ut trots mängder av blod. När den dessutom ska vara roligt faller det platt. Sunkiga studiomiljöer där kulisserna täcks med rök är ett klassiskt knep inom skräcken, men i en så här ny film blir det bara fult. Englunds ansikte och namn lyser upp omslaget på svenska utgåvan - han är med ca 5 minuter i början.
Funkar att kolla på, men ingen film som jag direkt kommer att minnas.
Ett större misslyckande.
Äsch. Svag tvåa på gränsen till en etta. Det var inte mycket talang som har gått in i att göra den här filmen direkt.