Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Frighteners


I den lilla staden Fairwater livnär sig Frank Bannister på att jaga ut spöken ur hus där de inte är välkomna. Men en ond kraft drabbar staden och invånarna tror att Frank ligger bakom.


Originaltitel The Frighteners
Regissör Peter Jackson
Manus Fran Walsh, Peter Jackson
Genre Komedi, Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Michael J Fox, Trini Alvarado, Peter Dobson, John Astin, Jeffrey Combs, Jake Busey, R Lee Ermey, Dee Wallace, Chi McBride, Jim Fyfe
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3802
Filmnummer 3985

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Johjt
2018-09-30
Nejnejnej så hemskt dåligt.
TheHorrorfan
2015-04-14
Ganska seg. Hade filmen hållit samma tempo som den sista halvtimmen så kunde det ha blivit en 3a. För mycket komedi och för lite skräck.
Krille80
2014-10-28
En suverän film av Peter Jackson. Jag skulle kategorisera den som svart humor. När jag såg den för första gången förstod insåg jag att Peter Jackson skulle bli stor. Inte för att Sagan om ringen-filmerna har något med denna att göra, utan snarare för Peters intressanta bildspråk och kunnighet när det kommer till att regissera.
Bumbi78
2014-09-24
När jag just återupptäckt den fantastiska gamla serien Arkiv X och ser den slaviskt var det med ett stort leene jag fck avnjuta Combs helrubbade fbi-agent. Effektfullt och stiligt med gott om flirtar till andra filmer.
Raimo_1985
2014-01-06
Den här såg jag i tv-rummet på ett sommar-dagläger, den måste ha varit alldeles ny då, antagligen på hyrvideo, 1997 eller 1998. Jag minns att jag tyckte den var ganska dålig.
Astrojacob
2013-09-11
Och när filmen var klar påbörjade han arbetet med TRILOGIN :) Fantastisk och rolig med både humor och sjuka effekter. Peter Jackson är respektlöst ljuvlig. Skön FYRA. (Kul med Astin i liten biroll från Addams Family 60-talet) FBI-agenten höll på att stjäla hela filmen hehe...
RobinsTaste
2013-08-08
Vad som räddar filmen från att vara en mysig, men relativt långtråkig rulle är Jeffrey Combs som en av filmhistoriens mest bisarra FBI-agenter. Det höjde filmen totalt!
snöbrigad
2013-07-07
Ett riktigt praktexempel på vad du kan missa när du stänger av filmen för att den börjar dåligt. The frighteners börjar otroligt intetsägande och redan efter tio minuter var jag redo att stänga av filmen men beslutade mig ändå för att se klart den. En relativt unik film i sin genre som blandar obehaglig skräck med komedi och kontroversiella ämnen. Resultatet blir en film som är både lättsam och obehaglig på samma gång utan att de två elementen skadar varandra. Som en blandning av back to the future (och då inte enbart på grund av Micheal J Fox) och Poltergeist.
JimCarrey
2012-12-30
Riktigt dålig. 2-
Taandborste
2012-11-02
Rätt mysig faktiskt!
Visa äldre kommentarer »