2.1

The Fantastic Four

Denna version av Stan Lee och Jack Kirbys serie "The Fantastic Four" hamnade i papperskorgen när Twentieth Century Fox köpte upp rättigheterna. De fick då förstås denna färdiga film på köpet och vägrade släppa den i väntan på sin egen storproduktion som hade premiär sommaren 2005.

Originaltitel The Fantastic Four
Regissör Oley Sassone
Manus Craig J Nevius, Kevin Rock
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Alex Hyde-White, Jay Underwood, Rebecca Staab, Michael Bailey Smith, Ian Trigger, Joseph Culp, George Gaynes, Kat Green, Carl Ciarfalio, Chuck Butto, Annie Gagen, Howard Shangraw, David Keith Miller, Robert Alan Beuth, Patrick Richwood, Ricky Dean Logan, Mercedes McNab, Phillip Van Dyke

zallaxx
2016-06-06
Sämst hittils, men inte lika sämst som trailern de körde ibörjan på filmen. Sett 2015, 2007, 2005 och nu 1994 i följd, tror jag stannar där med tidsresan bakåt i tiden :P omfg!
AlbinWesley
2015-07-10
Hade den färdigställts på ett någorlunda professionellt sätt, så hade den kanske varit ok. Men nä, så blev det inte.
menschenfeind
2014-10-24
Väldigt TV-ig, tydligt lågbudget och skådespeleriet är ju kasst, men klart bättre än skräpet från 2005. Fotot var bitvis förvånansvärt bra.
Starkbröl
2012-12-04
Ofattbart usel. Ger på något sätt samma känsla som ett alldeles för långt avsnitt av Star Trek TNG, första säsongen, när alla var taffliga och effekterna/figurerna var sånt man kunde tillverka av det man hade i köket.
Xenox
2012-07-18
Töntigt och tråkigt. Känns nästan som en parodi (vilket inte var meningen).
noshörningen
2010-03-21
silversurfer vara bättre
Scrite
2010-01-31
LOL
RobinF
2009-12-01
väldigt rolig! jag skrattade igenom hela filmen för allt som var så löjligt. Helt klart bättre än dom andra fantastiska fyran filmerna men det är inte så mycket att komma med.
Placebohoe
2009-10-04
Jag tyckte inte om ettan heller, så jag blev inte alls förvånad när jag upptäckte att jag inte tyckte om tvåan heller. Ganska tråkig.
Llamagirl
2009-08-16
Jag vet fortfarande inte vad det var som träffade mitt värkande psyke.