Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Fan


Gil är en hängiven supporter till baseballaget San Francisco Giants. När idolen Bobbys spelresultat försämras, pekar det hela på att en annan spelare i laget fått Bobbys lyckonummer på tröjan.


Originaltitel The Fan
Regissör Tony Scott
Manus Phoef Sutton
Genre Drama, Thriller, 90-tal
Skådespelare Robert De Niro, Wesley Snipes, Ellen Barkin, Benicio Del Toro, John Leguizamo, Patti D'Arbanville, Chris Mulkey, Andrew J Ferchland, Brandon Hammond, Charles Hallahan, Dan Butler, Kurt Fuller, Michael Jace, Frank Medrano, Don S Davis, Stoney Jackson, Brad William Henke, Drew Snyder, Walter Addison, Wayne Duvall
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5508
Filmnummer 447

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2018-10-18
Tony Scotts regi ser ungefär likadant ut jämt, men inget ont i det då det oftast är snygga produktioner. Just ytan räddar delvis den här inte helt logiska historian där De Niro i stort sett härjar fritt bland toppskiktet av baseball. En standardthriller i snygg kostym - inte alls fel en vardagskväll.
Stygga-Vargen
2016-10-23
Wesley Snipes har jag aldrig gillat. Han är en riktig b-skådis som inte klarar seriösare roller. Den här filmen gillar jag faktiskt men det beror inte på Snipes. Det är de andra skådespelarna, särskilt De Niro, som lyfter upp filmen och gör den bra.
Raimo_1985
2015-02-11
Hade knappast några höga förväntningar på denna men den visade sig ju vara riktigt bra. En av De Niros otäckaste roller vid sidan om King of Comedy, den här i The Fan måste vara bland det bästa han gjort på nittiotalet. Och Wesley Snipes, det här måste vara den bästa prestation jag sett honom genomföra. Han kan ju vara lagom irriterande annars. Här är han skitbra.
Krille80
2014-11-04
Standard thriller med en något svag story som känns lånad. Det känns som att filmen går på tomgång med ett facit i hand, och med den tunna storyn kan man redan lista ut i förväg vad som hända skall. De Niro har spelat liknande störande roller förut men denna gång känns det som att han gör det på ren rutin.
dafreakish
2012-09-25
Slappt, lite segt men inte helt utan poänger. De Niro är bra men överspelar hejdlöst ibland vilket gör filmen ganska osannolik.
Xenox
2012-07-10
Svag trea. En lagom spännande dramathriller. Robert De Niro spelar riktigt bra.
booby
2012-05-17
Helt okej thriller men rätt.. slö och kommer aldrig igång.
Djason
2011-12-08
Ganska seg och tråkig historia, där De Niro är behållningen och att Kane (Jason Voorhees) Hodder gör mycket av stunten, fast det märker man ju naturligtvis inte.
ziferN
2011-06-24
Spännande och underhållande thriller med ett riktigt fartfyllt tempo, De Niro briljerar som vanligt. Helt ok kvällsunderhållning hela enkelt!
the-godfather
2010-11-21
De niro spelar bra som vanligt, kändes nästan som en upprepning av taxi driver. Men själva filmen är inte lika bra. Den skulle behövt ett bättre manus. Sen så var filmen rätt så förutsägbar, gillar psykopat filmer men då ska de inte vara som denna. Filmen får en tvåa på grund av de niros insats, han var obehaglig som tusan.
Visa äldre kommentarer »