Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Extra Man


Louis är en ensam drömmare som efter en pinsam situation tvingas lämna sitt jobb på den exklusiva skolan i Princeton. Han tar sig till New York för att försöka få en nystart i livet. Väl där hyr han ett rum av Henry, en excentrisk men briljant pjäsförfattare som när han inte skriver tar uppdrag som "extra man" - en eskort åt rika änkor på Manhattan. De två utvecklar en vänskap som leder dem in i många oväntade och komiska situationer.


Originaltitel The Extra Man
Regissör Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Manus Robert Pulcini, Jonathan Ames, Shari Springer Berman
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Paul Dano, Kevin Kline, Katie Holmes, John C Reilly, Celia Weston, Alicia Goranson, Dan Hedaya, Marian Seldes, Patti D'Arbanville, Lynn Cohen, John Pankow
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 204
Filmnummer 83510

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2014-01-05
Grundstoryn om två män i olika åldrar som hamnar under samma tak och lär känna varandra för mina tankar till Delirious. The Extra Man suddar ut barriärerna mellan vänskap och kärlek, mellan man och kvinna, mellan ung och gammal samt mellan lek och allvar. Den rör om i grytan och roar med enkla medel. En varm dramakomedi som borde tilltala vuxna i alla åldrar som har öppna sinnen.
Gigi1943
2012-07-29
Lite smårolig faktiskt, helt okej, Kevin K är superbra.
misslonely
2012-04-01
faktiskt väldigt rolig, knäppa karaktärer på ett bra sätt. hela trans-grejen kändes dock väldigt malplacerad...
larox
2011-10-22
Vilka karaktärer - vilken skön film! Välbalanserad i varje detalj vilket innebär att filmen blir en fullträff. Härligt gränslös med charmiga inslag som förhöjer stämningen. Lysande!
Fraggeln
2011-10-08
Härligt underlig film som tappar fart mot slutet men bjuder på många skratt.
Goham
2011-09-08
Stark 3a, jävligt märklig, blir sugen på att läsa Gatsby
jonbo
2011-09-01
Kline är bra. Men filmen behöver mer än bara en underhållande karaktär. Det märks halvvägs då den tappar fart och likaså intresset försvinner något. Men ok.
foppa99
2010-11-16
1a halvan bra 2a nästan dålig
Spidde
2010-11-07
Oväntat underhållande och uppfriskande absurd New York-komedi. Den känns lite höstmysig och John C Reilly gör en härligt bisarr roll. En stabil trea.