Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Expendables


Ett team av världens farligaste och mest välutbildade soldater åker till Sydamerika för att störta en mäktig, ond diktator och hans armé, som har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.


Originaltitel The Expendables
Alternativ titel The Expendables
Regissör Sylvester Stallone
Manus Dave Callaham, Sylvester Stallone
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Giselle Itié, Charisma Carpenter, Gary Daniels, Terry Crews, Mickey Rourke, Hank Amos, Amin Joseph, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6495
Filmnummer 78900

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av AddeColciago
När Stallone samlar det gamla gardet, något som var en omöjlighet när alla var på sin peak, är givetvis förväntningarna högt ställda. När man dessutom släpar dit självaste Arnold Schwarze...   Läs mer »

Skapad 2019-11-04 av Mihon86
Starka muskler som spelar i mörkret... Stallone har länge varit förknippade med klassiker som \"First Blood\", \"Rocky\" och \"Cliffhanger\" nu har han med andra actionstjärnor såsom Jet Li jaso...   Läs mer »

Skapad 2019-11-01 av chris_lambert_
Detta är verkligen att skjuta mot öppet mål för den gode Stallone. Precis som med Rambo och Rocky tar Stallone ett vägvinnande koncept som han vet kommer glädja den glade filmnörden.[*] För t...   Läs mer »

Kommentarer


sodomiten
2018-09-25
Som Rambo fast mer hjärndött. Synd att man inte kunde åstakomma mer med alla duktiga skådespelare.
kanemura
2018-06-27
Om man tänker att det är Stallone och Statham mot Stone Cold Steve Austin och Eric Roberts så kanske man får upp en bild i huvudet. Filmen är exakt som den bilden. Så gillar ni den så se filmen!
Tsurugi
2018-05-11
Tyvärr verkar det som att filmskaparna i Hollywood vid något tillfälle kommit överens om att alla actionsekvenser i actionfilmer måste bestå av till 90% snabba klippningar och närbilder (helst i mörker) och det är jävligt trist. För mig blir det svårt att uppskatta. Känns som att det mest är till för att lura tittaren att något häftigt händer när det egentligen bara är trick för att maskera skådisarnas oförmåga. Till slut ändå en helt ok actionfilm att slökolla på men jag hade nog lite för höga förhoppningar.
Rai
2018-03-08
Vilket jävla skräp!!!
Henkepedia
2017-12-31
Väntade mig just det jag fick. 80-talets actionstjärnor gör comeback tillsammans..
Starkbröl
2017-06-01
Riktig skräpfilm, värdig de B-skådisar som är med. Effekterna är otrooooligt usla (80-talsstandard) vilket var oväntat. Ändå inte mycket sämre än typ senaste Die Hard.
deswhip
2016-08-24
Jag tycker att det är lite synd att Stallone inte tar den här uppgiften mer seriöst. Konceptet i sig har ju världens potential och om man bara har idén och resurserna så borde det vara lätt att få en trea eller t.o.m. en fyra från en sån 80-tals romantiker och actionälskare som jag. Men storyn är alldeles för klen och manuset för ojämnt i kvalitén.
kokosbollen
2016-02-21
Bra försök men mer än en 2 blir de icke från mig. Ingen direkt handling, helt ok skådespelare men de var bara massa bomber och skjutkalas.
mylar
2016-01-14
Hehehe

2015-12-01
intelligent gammel action!
Visa äldre kommentarer »