Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Endless


Flera år efter att de flytt en sekt som tonåringar återvänder bröderna Aaron och Justin till sitt forna hem efter att de mottagit ett mystiskt meddelande. Aaron dras snabbt in i sitt gamla liv igen, men Justin är inledningsvis fortsatt obekväm. När märkliga saker börjar hända som verkar stämma överens med sektens ovanliga axiom börjar dock båda bröderna undra om gruppens tro är vettigare än de trott.


Originaltitel The Endless
Regissör Justin Benson, Aaron Moorhead
Manus Justin Benson
Genre Thriller, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Aaron Moorhead, Justin Benson, Callie Hernandez, Tate Ellington, Shane Brady, Lew Temple, Kira Powell, David Lawson Jr, James Jordan, Emily Montague, Peter Cilella, Vinny Curran, Ric Sarabia, Josh Higgins, Glen Roberts
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 284
Filmnummer 125396

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Supernaut
2021-04-09
Riktigt bra uppföljare till Resolution. Ovanligt i sig med bra skräck och bra uppföljare, men denna lyckas med båda. Sevärd!
vonadel
2020-08-10
Också en Flix-film jag valde att se innan den försvann. Tyckte det lät som en ganska intressant story, men nja det förvaltas inte riktigt. Brukar alltid vara lite spännande med tidsloopar, men som sagt, blir lite knepigt här. Dock intressant emellanåt. Man är lite nyfiken på vad som ska hända. Sequel till "Resolution" som jag dock inte har sett. 5/10
STHRUDTS
2020-07-20
Hokus pokus-trams
Hanness
2020-06-15
Lyckas inte underhålla mig, blir svårt att hålla sig vaken.
supermancover
2020-06-08
Den fångar mig aldrig. Tradig, men snygg emellanåt. Skådespelarna (som också är regissörer, ser jag nu) gör en ytterst medioker insats.
myslas
2020-05-31
Ger mig rätt mycket Lost-vibbar, inte när den serien var som bäst men inte heller när den var som sämst. Slutet kunde varit bättre.
mammene
2019-10-19
En film som jag glömt att kommentera och den verkar inte ha satt några bestående minnen, så den var väl så där, lite läskig var den nog.
StureStenhög
2019-10-19
Det här började mediokert och gick sedan nedåt från där. Det första misstaget som regissörerna gör är att casta sig själva i huvudrollerna, de står båda för extremt bleka insatser. När huvudpersonerna varken är intressanta eller trovärdiga, så blir det svårt att riktigt engagera sig i deras öde. Med tiden blir det sedan alltfler knasiga sidokaraktärer och allmänt nonsens, och där filmen vill vara smart blir den enbart skitnödig. Att de flesta människors lever liv som går runt i en loop är inte fullt så insiktsfullt som filmen tror. Tvåan är ganska svag
TipsarN
2019-10-06
Inga egentliga förväntningar före filmen och det förändrades väl inte heller under filmens gång. Ganska intressant premiss, relativt okey uppbyggnadsfas utifrån mystiken bakom vad som egentligen försiggår. Lyckas dock inte hålla intresset vid liv, slumrade till kanske 70% in i filmen. Slutet lämnar mycket i övrigt att önska.
Canomia
2019-09-15
Åh, jag gillade den. Det hjälper iof att jag såg den med en rätt entusiastisk dm som planerade för framtida äventyr utifrån delar av filmen.
Visa äldre kommentarer »