The Drawn Together Movie: The Movie!

En animerad dokusåpa blir nerlagd och de deltagarna gör allt vad de kan för att komma tillbaks i TV-rutan

Originaltitel The Drawn Together Movie: The Movie!
Regissör Greg Franklin
Manus Dave Jeser, Matthew Silverstein
Genre Action, Animerad, Komedi, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Cree Summer (röst), James Arnold Taylor (röst), Jess Harnell (röst), Adam Carolla (röst), Jack Plotnick (röst), Abbey McBride (röst), Seth MacFarlane (röst), Tara Strong (röst), Vernon Wells (röst)

DrJW
2013-03-09
Faktiskt en bra avslutning för serien, kanske inte direkt de perfektaste, men med tanke på hur serien är så vad förväntar man sig. Har nu sett alla 3 säsonger av serien plus den här, har absolut inget emot utifall om den här kom tillbaks i rutan. Gillar Captain Hero bäst, så jävla sjuk störd karaktär.
Makta
2013-01-08
Ja.. Vad ska man säga?
norenorama
2012-03-04
Första två säsongerna är absolut episkt guld, i tredje så gick alla karaktärer ur sin karaktär hela tiden ungefär på samma sätt som nya Simpsons gjorde vilket är bortom värdelöst. Finns dock fortfarande lite småsaker som påminde om de tidigare avsnitten som gjorde det halvkul. Men mera ofta så man blir besviken hela tiden. Och denna filmen är som tredje säsongen gånger 10, 90% skitdåligt men 10% guld. + Att något är jävulskt fel på deras munnar när de pratar, speciellt Clara och Foxy, kunde knappt titta pga det, och xander är absolut cpfult ritad. Om man är die hard drawn fan så kan man väl kolla genom den bara för att, annars absolut inte!
Kosmoskorven
2011-12-04
Sjukt.
amam
2011-08-08
Jag gillar verkligen Ling Ling, seriens höjdpunkt. Filmen är i sig en svag trea.
coastaltown
2010-12-05
Jo serien var väl roligare. For real real, not for play play.
daniel77
2010-11-13
Inte riktigt i klass med seriens bitvis geniala eh... dumhet. Men ändå skojigt och uppfriskande.
trevors
2010-08-14
Älskar! Precis min humor, köpte alla säsongerna från amazon när de kom ut. =)
thompalainen
2010-07-28
Sämre än tv-serien, men ändå bättre än det mesta som går på bio. Litet pluspoäng för den inte speciellt sublima Israel-kritiken. Väldigt litet pluspoäng då det vänds till hyllningar i slutet av filmen.
Zelest
2010-05-23
Lite för mycket. Serierna var också lite för mycket, men på ett mer... "make-a-point" sätt ;-)