billiga elavtal
billiga elavtal

1.8

The Doorman

Den före detta militären Ali börjar arbeta som dörrvakt i New York och tvingas överlista och slåss mot en grupp konsttjuvar och deras hänsynslösa ledare.

Originaltitel The Doorman
Regissör Ryûhei Kitamura
Manus Lior Chefetz, Joe Swanson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Äventyr, 2020-talet
Skådespelare Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie, Rupert Evans, Julian Feder, David Sakurai, Louis Mandylor, Hideaki Itô, Kíla Lord Cassidy, Philip Whitchurch, Andreea Androne, Jamie Satterthwaite, Jo Marr, Raynor van de Water, Dan Cade

Christofer
2022-05-27
2022-04-12: Rejält trams på många sätt, MEN ändå rätt underhållande på ett oväntat sätt. 1+
isecore
2022-04-08
Skräp. Platt action, trötta klyschor, tar sig själv på alldeles för stort allvar och har inget flöde samt har otroligt uselt skådespeleri av skådisar som borde kunna prestera bättre. Undvik.
Afflicter
2022-04-06
Nästan mer underlig än bara dålig. Ingen verkar ha engelska som modersmål och alla slagsmålsscener är barnsligt dåligt filmade och klippta. En massa missade tillfällen med manuset också.
Murvel48
2022-04-05
Standardaction med en del fånerier och onödigt sega knytnävsslagsmål. Godkänt med viss tvekan.
Barneyk
2021-09-20
Slätstruken action som inte står ut på något sätt men ändå levererar det den utlovar halvdant. Slät tvåa.
Engravadlax
2020-10-15