2.2

The Deal

En filmmogul på dekis lyckas få finansiering till att genomföra en film om en 1800-politiker, men bara på villkor att en actionhjälte får huvudrollen. När hans stjärna kidnappas från inspelningsplatsen, måste producenten snabbt försöka rädda både filmen och sin stjärnan.

Originaltitel The Deal
Alternativ titel Start Shooting
Regissör Steven Schachter
Manus William H Macy, Steven Schachter
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare William H Macy, Elliott Gould, Meg Ryan, Fiona Glascott, LL Cool J, Adrian Galley, Aiden Lithgow, Jason Ritter, Sharon Raginiano, John Carson, David Hunt, Jeremy Crutchley, Kate Blumberg, Tere Morris, Sean Higgs, Jeanne Neilson

AlbinWesley
2014-08-07
Kul metagrej, man gillar ju sånt även om man sett det förut. Satiren träffar rätt emellanåt, och det ger filmen tillräckligt med sevärdhet för att va bra. Om än marginellt.
santiago
2010-08-08
Helskön film ju!
booby
2010-08-05
Macy är mycket skön i filmen. Antingen gillar man det eller så ogillar man det. Jag fann filmen rätt underhållande, men mest för stunden.
Les_Sourcils
2009-10-24
Gillade den inte alls. Och det kändes som jag borde göra det. Men jag kom aldrig riktigt in i filmen.