2.1

The Deal

Filmen bygger på manusförfattarens egna upplevelser som ungt finanshopp i den benhårda penningvärlden. Där härskar girighet och korruption, politisk manipulation och internationella storbolag sätter dagsordningen.

Originaltitel The Deal
Regissör Harvey Kahn
Manus Ruth Epstein
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Christian Slater, Selma Blair, Robert Loggia, Colm Feore, Angie Harmon, John Heard, Kevin Tighe, Philip Granger, Françoise Yip, Jim Thorburn

Bokföringsprogrammet Mineko

johnaleks
2013-06-20
vill inte låta dryg, men imdb-länken går till fel film
Totenkopf
2010-10-10
Kändes väldigt rörig i början och att regissören inte haft någon direkt röd tråd i filmen. De få actionmoment känns som de bara är inslängda.
jonbo
2007-10-01
Selma Blair känns helt fel och historien känns ganska ordinär och tam.
chris_lambert_
2007-07-29
oljeindustrin intresserar noll. Storyn är förvirrande och för det mesta tråkig. Sista 30 är hyffsade. Slater är dock bra och räddar filmen från en etta.
Bomkia
2007-07-17
Snarkig affärsthriller som kommer igång först sista 40 min - och då äre lite sent i min mening. 2a.
noemithn
2006-08-04
tja den här filmen är nog egentligen inte värd att kommentera. men jag gillade salma blair
Muzzic-Maria
2006-08-03
Njaa.. Inte det bästa jag sett.. Seg och händelselös på sina ställen, men bitvis glimtar den till.. Snyggt skådespel i synnerhet från Slater & Blairs sida. Det var lite svårt att hänga med i händelseförloppet.. men sen är jag inte ett dugg insatt i oljeindustri och finanser heller.
Cleesox
2005-11-23
zzzz... tråkig och intetsägande film om en fiktiv oljekris och annan skit. inte propaganda iaf
Opera
2005-09-19
man får leta efter en mer meningslös film. dessutom är den kass på precis alla sätt en film kan vara kass på.
scim
2005-09-15